Rising Star Bit Trip Complete Wii

18,-
2 Prijzen, De beste prijs bij Blokker.nl


Merk:

Boven de 25 euro gratis bezorgd
Op werkdagen voor 22:00 uur besteld, morgen in huis
Retour Binnen 30 dagen na ontvangst gratis retourneren
Bezorgd door PostNL

Over Rising Star Bit Trip Complete Wii

Bit.Trip Complete is een compilatie van ritmespellen voor de Nintendo Wii. Alle zes de spellen in deze reeks zijn verwerkt in Bit.Trip Complete, aangevuld met honderdtwintig compleet nieuwe uitdagingen.

Bit.Trip Complete is uitgebreid met nieuwe muziek en remixes gemaakt door de fans. Voor de echte fans is bovendien een gallerij toegevoegd met designtekeningen van de makers van het reeks en videos waarin het verhaal van het spel en Commander Video uit de doeken wordt gedaan. Bit.Trip Complete wordt aangevuld met een soundtrack.

Binnen Bit.Trip Complete vind je Bit.Trip Beat, Bit.Trip Core, Bit.Trip Void, Bit.Trip Runner, Bit.Trip Fate en Bit.Trip Flux. Elk van deze spellen geeft een andere invulling aan het ritmegenre.

Zo draait het in Bit.Trip Beat om het springen en rennen van Commander Video door steeds pittiger wordende levels met lastige eindbazen. Andere spellen in de reeks bieden een combinatie van platformactie en schieten. Gooi je haar los, stroop je mouwen op, want Bit.Trip Complete biedt een zieke hoeveelheid uitdaging die voor iedere gamer lastig zal blijken te zijn!

Vestigings adres: van der Madeweg 13-15
Telefoonnummer: 0205683568
KVK nummer: 33147847