Goliath Rolit The Original Travel - Bordspel - Reiseditie

9,99
7 Prijzen, De beste prijs bij Degrotespeelgoedwinkel.nl


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Diverse kleuren GeenKleur

Verzendkosten €4,95
Op werkdagen voor 17:15 uur besteld, morgen in huis
Retour Binnen 14 dagen na ontvangst
Bezorgd door PostNL

Over Goliath Rolit The Original Travel - Bordspel - Reiseditie

Rolit is het superleuke, spannende balletjesspel! Leg om de beurt een balletje op het bord en leg ze zo tactisch mogelijk neer om de balletjes in jouw kleur te krijgen. Speel dit leuke spel nu ook in de auto op de achterbank, in de trein of op vakantie. Deze kleine versie van Rolit is net zo leuk, maar kun je spelen waar je maar wilt! Breng de balletjes aan het rollen en versla vrienden en familie met dit leuke spel!

Spelomschrijving Rolit Reiseditie Het spel begint door van de 4 kleuren elk 1 kleur in het midden te leggen, zodat ze een vierkant vormen. Vervolgens begint de eerste speler door een bal met zijn kleur boven in het veld te leggen, aansluitend aan de ballen die er al liggen. Komen er ballen 'gevangen' te liggen tussen deze kleur, oftewel ligt er een bal van die kleur aan het begin en het einde van een lijn (in alle richtingen mogelijk), dan mogen alle ballen ertussen omgerold worden naar dezelfde kleur. Roll it! Zo gaat het spel kloksgewijs verder tot het bord vol ligt. Degene die nu de meeste ballen van zijn kleur zichtbaar heeft, wint.

Inhoud Rolit Reiseditie

  • Spelbord
  • 36 balletjes
  • Spelregels
De Rolit Travel editie is geschikt voor twee tot vier spelers vanaf zeven jaar.

Vergelijkbare spellen Goliath heeft nog meer spellen als Rolit, zoals Sequence, Rummikub en Triominos! Bekijk deze spellen ook eens!

Maat:
19,  Ml
Materiaal:
Kunststof
Voorraad: