Diverse-kleuren Melissa & Doug Houten Knopjespuzzel - Safari 7-delig

7,99
3 Prijzen, De beste prijs bij Degrotespeelgoedwinkel.nl


Merk:
Categorieën:

Verzendkosten €4,95
Op werkdagen voor 17:15 uur besteld, morgen in huis
Retour Binnen 14 dagen na ontvangst
Bezorgd door PostNL

Over Diverse-kleuren Melissa & Doug Houten Knopjespuzzel - Safari 7-delig

Kinderen beleven een waar puzzelavontuur terwijl ze de 7 wilde dieren op de bijpassende plaatjes van het puzzelbord plaatsen. Deze puzzel van 7 stukjes is voorzien van makkelijk vast te pakken knoppen en heeft een stevig houten ontwerp. Goed voor het geheugen, de fijne motoriek en de hand-oogcoördinatie, en een spannende manier om vertrouwd te raken met dieren en de natuurlijke wereld.
Deze houten puzzel is gemaakt van extra dik hout van hoge kwaliteit met eenvoudig te pakken knoppen. Met een giraf, zebra, olifant, neushoorn, nijlpaard, leeuw en krokodil bevordert deze puzzel de probleemoplossende vaardigheden. Een fantastisch cadeau voor kinderen van 2 tot 4 jaar.

  • EENVOUDIG VAST TE PAKKEN KNOPPUZZEL: De safari knoppuzzel van Melissa & Doug is een puzzel met safarithema, felle kleuren en 7 plaatjes van de favoriete wilde dieren van kinderen.
  • KLEURRIJKE PLAATJES: Onze houten puzzels voor peuters zijn ontworpen met gekleurde, bijpassende plaatjes onder elk puzzelstukje. Wilde dieren: giraf, zebra, olifant, neushoorn, nijlpaard, leeuw, en krokodil.
  • SPELEN EN LEREN: Deze houten puzzel is gemaakt van extra dik hout van hoge kwaliteit met eenvoudig vast te pakken knoppen, en ontworpen om de visuele waarneming, hand-oogcoördinatie en probleemoplossende vaardigheden te bevorderen.
  • IDEAAL CADEAU VOOR KINDEREN VAN 2 TOT 4 JAAR: De knoppuzzel met safarithema van Melissa & Doug is een fantastisch cadeau voor kinderen van 2 tot 4 jaar.