Davici Puzzel De Ontwaking Legpuzzel Volwassenen - Speelgoed - Kunst - Hout - Davici - 450 Stukjes

73,95
De beste prijs bij bol.com


Merk:
Categorieën:

Gratis verzonden
Op werkdagen voor 23:59 besteld, morgen in huis
Retour Binnen 30 dagen na ontvangst
Bezorgd door PostNL

Over Davici Puzzel De Ontwaking Legpuzzel Volwassenen - Speelgoed - Kunst - Hout - Davici - 450 Stukjes

Jezelf mentaal uitdagen, maar tegelijkertijd volledig tot rust komen, dat wil jij toch ook?! Davici is er van overtuigd dat spelende mensen gelukkige mensen zijn en heeft daarom unieke uitdagende puzzels voor volwassenen gecreëerd.

De De Ontwaking bevat 280 unieke puzzelstukjes van hoge kwaliteit berkenhout. Deze puzzel zal aan al je grootste verwachtingen voldoen en nog veel meer.

Voordelen van de Davici puzzels
✅Ze zijn anders.
Mensen die normaal niet van gewone puzzels houden worden zelfs verliefd op deze premium puzzels. Elke Davici-set is een kleine wereld met een eigen verhaal. Achter elke beslissing die je maakt zitten nieuwe ontdekkingen in deze puzzel.

✅De vormen van de onderdelen zijn verrassend.
In plaats van de gebruikelijke details hebben deze puzzelstukjes de figuren van vogels en dieren, draken en vreemde vissen, koningen en zwervers, sterren en planeten, huizen en steden. Honderden helden van sprookjes en surrealistische verhalen.

✅Elke kant heef zijn eigen verhaal.
Herleefde verhalen in houten details. Dit zijn altijd avontuurlijke verhalen. Klaar om verrast te worden? Draai de verzamelde foto ondersteboven en bekijk het gevouwen verhaal.

✅DAVICI is vol raadsels dat u graag wilt oplossen.
Op elke foto zitten verrassingen, illusies of geheimen. Details hierover worden nergens geschreven, maar als u het vindt, zult u blij zijn.

✅Echte kunstwerken.
De geassembleerde puzzel is een reproductie van een kunstwerk dat de gebeurtenissen uit het verleden, heden, toekomst of andere werelden toont.

✅Verbetert je humeur.
Elke keer, met de klik van een verbinding van onderdelen, wordt de emotie "Wow!" geboren. Davici puzzels samenstellen geeft een speciaal tastbaar plezier.

Onze productie technologiën en materialen.
De DaVICI puzzels zijn geproduceerd met de nieuwste technologie voor de productie van intellectuele spellen. Voor het maken van fancy puzzels gebruiken we software die unieke snijpatronen op hout weergeeft. Een geautomatiseerde laserscanner snijdt de puzzel en is nauwkeurig tot in millimeters. Elke stukje is geïnspireerd op de personages, is onderdeel van de hoofdafbeelding en vult deze aan, waardoor uiteindelijk een hele set afbeeldingen worden omgevormd tot de hoofdafbeelding.

Bij het maken van de Davici puzzels laten we ons leiden door de principes van natuurduurzaamheid. We gebruiken natuurlijk papier, berkenhout en een onschadelijke niet-giftige lijm. De magie van de puzzel wordt aangevuld met geuren van houtachtige aroma's. Alle elementen bij elkaar zorgen voor een ultieme ervaring.

Sociale verantwoordelijkheid van het bedrijf.
Door het leven heen heeft hout zonlicht verzameld en als je goed naar de snede van een puzzelstuk kijkt, zie je de zeer gele en oranje tinten die we zien als we naar de zon kijken. Daarom zijn houten puzzels zo leuk om in je handen te houden: ze hebben een verbazingwekkende textuur die het oog behaagt en een gevoel van zonnewarmte geeft. Natuurlijk doordringt het betoverende aroma van een schoorsteenmantel elk detail van de puzzel.

Het was met een zorg voor milieuvriendelijkheid dat ons werk aan DaVICI-puzzels begon. We hebben plastic verlaten (wat gevaarlijk is voor het milieu) en we gebruiken hout als het belangrijkste materiaal voor de productie van puzzels. Het produceren heeft geen nadelige invloed op de buitenwereld en bevat geen chemische verbindingen.

We begrijpen dat hout een zeer waardevol natuurlijk materiaal is, daarom proberen we een minimale impact op het milieu te hebben en werken we sinds 2019 samen met WWF. Alleen niet-giftige materialen worden gebruikt bij de vervaardiging van DaVICI houten puzzels - namelijk FSC-gecertificeerd premium hout en papier.

Wat zit er in jouw Davici pakket?
1 x 280 unieke puzzelstukken
1 x Voorbeeld kaart
1 x speciaal kunstvorming puzzelstukje
1 x Premium Davici doos met magneet sluiter

100% tevredenheidsgarantie
Ons team staat dagelijks voor je klaar. Is er een defect of begrijp je iets niet? Neem contact met ons op via bol.com en we helpen je altijd zo snel mogelijk verder.

Bestel vandaag nog jouw Davici De Ontwaking en geniet morgen al van de luxe puzzel!

Materiaal:
Hardhout
Voorraad: