Renegade Game Studios Arboretum

24,95
2 Prijzen, De beste prijs bij Spellenrijk.nl


Merk:
Categorieën:
Kleur:
GeenKleur

Over Renegade Game Studios Arboretum

Ontdek de Schoonheid van de Natuur met Arboretum - Het Betoverende Kaartspel van Renegade Game Studios!
Ben je op zoek naar een meeslepend kaartspel dat strategie, tactiek en prachtige tuinpaden combineert? Ontdek dan Arboretum, het betoverende kaartspel van Renegade Game Studios! Dit boeiende kaartspel is ontworpen voor 2-4 spelers van 10 jaar en ouder en biedt een meeslepende speelervaring vol spanning en verrassingen, en dat alles in slechts 25 minuten! Wat maakt Arboretum zo bijzonder?
Arboretum neemt je mee op een reis door kleurrijke tuinen met zijn 80 prachtige kaarten in tien verschillende kleuren, elk vertegenwoordigend een unieke boomsoort. Elke kleur bevat kaarten genummerd van 1 tot 8, en afhankelijk van het aantal spelers worden verschillende kleuren gebruikt. Het spel combineert set-collectie, tegel-leggen en handmanagement op een meesterlijke manier, waardoor elke zet cruciaal wordt voor je uiteindelijke overwinning! Hoe speel je Arboretum?
Bij Arboretum draait alles om het creëren van prachtige tuinpaden voor je bezoekers. Begin met een hand van zeven kaarten en gebruik je strategisch inzicht om twee kaarten te trekken en er een op tafel te leggen als onderdeel van je arboretum. Maar wees voorzichtig, elke zet kan het lot van je tuin bepalen! Creëer orthogonaal aangrenzende ketens van kaarten met oplopende waarden van dezelfde kleur om punten te scoren. Maar dat is nog niet alles! Het echte meesterschap van Arboretum ligt in het slim beheren van je hand en het slim afleggen van kaarten in je persoonlijke aflegstapel. Een Betoverende Belevenis voor de Hele Familie!
Arboretum is niet zomaar een kaartspel; het is een betoverende belevenis die geschikt is voor families, vrienden en spelers van alle leeftijden! Het is gemakkelijk te leren, maar biedt diepgang en strategie voor ervaren spelers. De prachtig geïllustreerde kaarten en het boeiende spelmechanisme zorgen voor eindeloos speelplezier. Waar wacht je nog op? Verrijk je Spelavonden met Arboretum!
Wil je je spelavonden verrijken met een meeslepend kaartspel dat spanning, strategie en schoonheid combineert? Dan is Arboretum het spel voor jou! Bestel nu en ontdek de betovering van de natuur in dit prachtige kaartspel van Renegade Game Studios.

Materiaal:
Karton
Voorraad: