Goliath No Panic Family (NL)

19,27
De beste prijs bij Blokker.nl


Merk:
Categorieën:

Op werkdagen voor 22:00 uur besteld, morgen in huis
Retour Binnen 30 dagen na ontvangst gratis retourneren
Bezorgd door PostNL

Over Goliath No Panic Family (NL)

Geen paniek! Want als jij in paniek raakt is zelfs de makkelijkste vraag moeilijk. Weet jij zo snel mogelijk 4 jongensnamen met een 'D' op te noemen? Start de timer!

Spelomschrijving
No Panic is een vragen- en kennisspel waarbij je goed je zenuwen onder bedwang moet kunnen houden. Het spel speelt zich af in 5 rondes; de eerste ronde is het de bedoeling om zo snel mogelijk 3 antwoorden te geven, de tweede ronde 4, enzovoorts, tot aan ronde 5 wat de bonusronde is en waar je zo veel mogelijk antwoorden moet geven binnen de tijd. De speler rechts van de speler die aan de beurt is pakt een kaartje, zet de timer op 10 en drukt, terwijl hij/zij de vraag voorleest de timer aan. ""Noem zure dingen"". Nu is het aan degene die aan de beurt is, om hier het benodigde aantal antwoorden op te geven en op stop te drukken. Het cijfer waar de timer op eindigt is het aantal punten dat de speler krijgt. Wie aan het einde de meeste punten heeft, wint.

Vergelijkbare spellen
Goliath heeft nog meer vergelijkbare spellen als No Panic, zoals Dennis Draak en Piet Snot. Bekijk deze spellen ook eens!

Materiaal:
Karton
Voorraad: