Czech Games Edition That's a Question! Partyspel (Engelstalig)

26,37
2 Prijzen, De beste prijs bij V&D


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Diverse kleuren

Over Czech Games Edition That's a Question! Partyspel (Engelstalig)

Het partyspel That's a Question !, neemt het bekende formaat om anderen uit te dagen met vragen en vervolgens te stemmen over wat ze zullen zeggen.

In meer detail heeft elke speler een hand met hexagonale kaarten, met woorden of frases in blokken met drie kleuren op de kaart. Bij een beurt kies je een speler die een token voor zich heeft, neemt die token, geeft hem dan een vraag door een van de drie vraagprompts te kiezen (die allemaal een kleurcode hebben) en vervolgens twee kaarten uit je hand en het toevoegen van het juist gekleurde deel van die kaarten aan de vraag. Een voorbeeldvraag: "Wat zou u meer missen als het ophoudt te bestaan: Facebook of deuren?" Die speler stemt in het geheim op A of B, terwijl iedereen anders dan de vraagsteller stiekem A of B stemt, afhankelijk van hoe zij denken dat de persoon zal antwoorden; een kiezer kan optioneel zijn 3x scoringfiche toevoegen aan zijn of haar stem.

Zodra iedereen stemt, onthult u de tegels. Iedereen die op de juiste manier heeft gestemd, schuift één of drie plaatsen vooruit op het scorespoor en de vraagsteller verplaatst een spatie voor elke persoon die verkeerd heeft gestemd. Als u een bepaalde spatie op de scorespoor doorgeeft, haalt u uw 3x-token op (als u het hebt gebruikt). Omdat je alleen een vraag kunt stellen aan mensen met een token ervoor, wordt aan iedereen ongeveer hetzelfde aantal vragen gesteld, en wie de meeste punten heeft na een bepaald aantal rondes wint.