Merkloos / Sans marque Kingdom Hearts III - Xbox One

69,99 12,-
2 Prijzen, De beste prijs bij Nedgame.nl


Merk:
Categorieën:

Op werkdagen voor 22:00 uur besteld, morgen in huis
Retour Binnen 14 dagen na ontvangst
Bezorgd door PostNL

Over Merkloos / Sans marque Kingdom Hearts III - Xbox One

Ga op avontuur in de werelden van Disney en Pixar
Reis door het hele Disney-universum, beschermen de werelden van Disney en Pixar tegen de invasie van de Heartless, en sluit vriendschappen met personages uit Toy Story, Monsters, Inc., Big Hero 6, Tangled, Hercules en meer!

Beleef de magie
Bestrijd de Heartless met verbluffende, krachtige magische spreuken. Roep vrienden van Disney-Pixar op om samen met hen aan te vallen. Keer het tij van de strijd door de gloednieuwe “Attractions” uit de Disney-parken op te roepen.

Synopsis
KINGDOM HEARTS IIIgaat over de kracht van de vriendschap tussen Sora en zijn vrienden, en hun strijd tegen de duisternis.KINGDOM HEARTS speelt zich af in een groot aantal Disney-werelden en volgt de reis van Sora, een jongetje dat zich niet bewust is van de spectaculaire kracht die in hem sluimert. Sora krijgt hulp van Donald Duck en Goofy om te voorkomen dat de kwaadaardige kracht die bekend staat als de Heartless het universum verovert. Sora, Donald en Goofy verenigen zich met iconische Disney-Pixar-personages, zowel oude als nieuwe, om enorme uitdagingen te overwinnen en te strijden tegen de duisternis die hun werelden bedreigt.

Ontgrendel de kracht van de Keyblades
De mysterieuze en krachtige Keyblades kunnen nu transformeren in andere vormen voor nieuwe vaardigheden, acties en animaties. Gebruik verschillende Keyblades tegelijk voor combo’s en spectaculaire aanvallen!

Spannende, actievolle gevechten
Bestrijd hordes Heartless terwijl je enorme bergen beklimt, duik diep onder water, of vecht terwijl je door de lucht omlaag valt. In elke nieuwe wereld ontdek je unieke gameplay-elementen die speciaal voor die wereld zijn ontworpen!