Namco Bandai Games Project Cars Basis Xbox One Engels video-game

9,99
De beste prijs bij Nedgame.nl


Merk:
Categorieën:

Op werkdagen voor 22:00 uur besteld, morgen in huis
Retour Binnen 14 dagen na ontvangst
Bezorgd door PostNL

Over Namco Bandai Games Project Cars Basis Xbox One Engels video-game

Project CARS is de meest authentieke, mooie, intense en technisch hoogstaande racing game ter wereld.

Project CARS is geleid, getest en beoordeeld door een gepassioneerde groep race-fans en professionele coureurs. Deze game vertegenwoordigt de volgende generatie van racing simulatie als de ultieme combinatie van de passie van de fans en de expertise van de ontwikkelaar.

Creëer een coureur, kies uit een enorme hoeveelheid motorsports en schakel naar de hoogste versnelling om Historic Goals na te jagen en ultieme erkenning te verdienen in de Hall of Fame. Laat vervolgens zien hoe goed jij rijdt door het online op te nemen tegen de rest van de wereld. Test je vaardigheden in competitieve race weekends, time challenges voor het scorebord of events die continue geupdate worden door de community.

Met het grootste aantal parcours van elke recente racing game, een revolutionair dynamisch systeem voor realistische tijd en weersomstandigheden, ongelooflijke graphics en besturing, diepe tuning en pit stop functionaliteit en ondersteuning voor Oculus Rift en Project Morpheus, laat Project CARS de concurrentie ver achter zich.

Eigenschappen
• Echter dan ooit!
Next-generation graphics, dynamische omgevingen, razend geluid en authentieke besturing! Speelbaar op cinematic 12 K Ultra HD resolutie, met Oculus Rift/Project Morpheus en alles daartussen... Project CARS brengt realiteit tot een nieuw niveau voor ongekende immersie.

• Door racers, voor racers!
Project CARS is het resultaat van een groep gepassioneerde racing fans die door middel van crowd funding de middelen bijeen hebben gebracht om deze game op te zetten. Dankzij de nauwe betrokkenheid van de fans bij het ontwikkelen van deze game door het proces te leiden, te testen en het te beoordelen, is Project CARS wat het nu is. Daarnaast is er continue advies ingewonnen bij professionele coureurs die hun expertise en kennis op de game hebben losgelaten om tot een authentiek, begeerlijk en diep spel te komen.

• Jouw reis, één bestemming!
Met het grootste arsenaal aan parcours van elke recente racing game, en een enorme hoeveelheid verschillende motorsports en unieke verzoeken van de race-fans (dynamische tijd en weersomstandigheden, pit stops, volle raceweekends...) is Project CARS onmisbaar voor elke racing fan.

Let op: De racegame bevat geen splitscreen-modus omdat dit teveel kracht vergt van de console of computer.