Deep Silver This War of Mine - The Little Ones - Xbox One

29,99 5,-
De beste prijs bij Nedgame.nl


Merk:
Categorieën:

Op werkdagen voor 22:00 uur besteld, morgen in huis
Retour Binnen 14 dagen na ontvangst
Bezorgd door PostNL

Over Deep Silver This War of Mine - The Little Ones - Xbox One

This War of Mine: The Little Ones verkent de ontberingen van overleven in een oorlog vanuit een geheel nieuw perspectief; dat van een kind. The Little Ones is gebaseerd op This War of Mine en geeft je de leiding over een groep volwassenen en kinderen die zich midden in de hel van een stad onder vuur bevinden, waar ze dagelijks proberen te overleven met een tekort aan eten en medicijnen en de constante dreiging van gevaar. De vraag is: hoe ver wil je gaan om de volgende dag te halen?

This War of Mine: The Little Ones richt zich niet alleen op de realiteit van een aanhoudende oorlog, maar ook op het feit dat kinderen altijd kinderen blijven, ook in een oorlog – ze lachen, huilen, spelen met speelgoed en zien de wereld anders dan volwassenen. Je moet als speler niet alleen denken aan overleven, maar ook het kind in jezelf weer naar boven halen om te begrijpen hoe je de kleintjes kunt beschermen. Hun lot en toekomst liggen in jouw handen.

Het tempo van This War of Mine: The Little Ones is onderhevig aan de dag- en nachtcyclus. Gedurende de dag liggen er buiten sluipschutters op de loer die je ervan weerhouden om je schuilplaats te verlaten, dus zul je je moeten richten op het onderhouden van je verblijfsplek: craften, handelen en het verzorgen van jonge en volwassen bewoners. 's Nachts kun je een van je mensen op missie sturen om de stad te doorzoeken op voorwerpen om je te helpen overleven.


Hoofdkenmerken


  • Geïnspireerd door echte gebeurtenissen

  • Bestuur je overlevenden en onthoud je schuilplaats

  • Verzorg onschuldige kinderen - maak speelgoed voor ze en zorg dat ze blijven lachen

  • Maak wapens, alcohol, bedden of fornuizen - alles om je te helpen overleven

  • Elke keer dat je de game start gerandomiseerde wereld en karakters

  • Bijpassend uiterlijk van de game gestileerd in houtskool