Wired Productions Close To The Sun / Switch

29,99 18,-
De beste prijs bij Nedgame.nl


Merk:
Categorieën:

Op werkdagen voor 22:00 uur besteld, morgen in huis
Retour Binnen 14 dagen na ontvangst
Bezorgd door PostNL

Over Wired Productions Close To The Sun / Switch

Het is 1897. Diep in de internationale wateren staat de Helios stil. Donkere wolken doemen boven je terwijl meedogenloze golven tegen de romp botsen. Kolossale beelden van goud, versierd met prachtige details, strekken zich uit zover het oog reikt.

Geboren uit de visie van Nikola Tesla, dient de Helios als een toevluchtsoord voor de grootste wetenschappelijke geesten. Een ongebonden utopie voor onderzoek, onafhankelijk van de staat en geïsoleerd van de samenleving. Vrij om de grenzen van materie en tijd te verleggen.

Journalist Rose Archer stapt aan boord van de Helios op zoek naar haar zus Ada. Ze ontdekt snel dat niet alles is wat het lijkt. Grote zalen staan leeg. De stank van rottend vlees blijft in de lucht hangen. Stilte. Een enkel woord is geschilderd over de ingang ... QUARANTINE!

Belangrijkste kenmerken
- First-person horroravontuur waar overleven alles is
- Problemen oplossen om het verhaal vooruit te helpen: wat gebeurde er precies aan boord van het schip van Tesla?
- Er is een overvloed aan gevaar terwijl Rose uitzoekt wat er is gebeurd, zonder echte middelen om zichzelf te verdedigen
- Werk samen met een bondgenoot die Rose helpt zich een weg te banen door de artistieke hallen van het schip
- Zenuw opwekkende verkenning - weerloos en zonder wapens, de sleutels tot het overleven van Rose zijn rennen, verstoppen en snel denken
- Verken een visueel verbluffende omgeving gemaakt in Unreal Engine ™ 4.