VideogamesNL Xbox One Fallout 4 GOTY Edition

59,99 22,-
2 Prijzen, De beste prijs bij Nedgame.nl


Merk:
Categorieën:

Op werkdagen voor 22:00 uur besteld, morgen in huis
Retour Binnen 14 dagen na ontvangst
Bezorgd door PostNL

Over VideogamesNL Xbox One Fallout 4 GOTY Edition

Keer terug naar het Wasteland in 'Fallout 4: Game of the Year Edition' Met alle laatste gameplay updates (inclusief de Survival Mode), grafische aanpassingen, de mogelijkheid om alle Mods gratis te spelen op PC en consoles én alle officiële add-ons inbegrepen, is dit de ultieme manier om het award-winnende, post-nucleaire avontuur van Bethesda Game Studios te beleven.

Fallout 4 is met meer dan 200 ' Best Of'-awards - inclusief de 2016 BAFTA en 2016 D.I.C.E Game of the Year award - de studio haar meest ambitieuze game tot op vandaag. Als enige overlevende van Vault 111, betreed je de wereld die verwoest is na een nucleaire oorlog. Iedere seconde is een gevecht om te overleven en iedere keuze die je maakt is de jouwe. Enkel jij kunt zorgen voor de heropbouw en het lot van het Wasteland ligt in jouw handen.

Fallout 4: Game of the Year Edition bevat de volledige originele game, samen met de zes uitbreidingen: Nuka-World, Vault-Tec Workshop, Contraptions Workshop, Far Harbor, Wasteland Workshop en Automatron.