Turtle Beach Ear Force Recon 200 Versterkte Gaming Headset - PS4, Xbox One, Switch, PC & Mobile

47,93 41,99
2 Prijzen, De beste prijs bij DGM Outlet


Over Turtle Beach Ear Force Recon 200 Versterkte Gaming Headset - PS4, Xbox One, Switch, PC & Mobile

Harder is beter! Dompel jezelf onder in games met de krachtige versterkte audio en Bass Boost van de Recon 200. Of je nu speelt op Xbox One of PS4™, de Turtle Beach® Recon 200-gamingheadset levert eersteklas gamegeluid en kristalheldere chat via de superieure 40 mm-speakers en een sterk gevoelige microfoon die je omhoog kunt klappen om te dempen. Daarnaast bieden het lichtgewicht ontwerp, de met metaal versterkte hoofdband en de met synthetisch leer omwikkelde kussens van geheugenschuim van de Recon 200 extra duurzaamheid en ongeëvenaard comfort. De Recon 200 heeft een oplaadbare batterij die meer dan 12 uur gameplezier per lading biedt. De headset is voorzien van geïntegreerde bediening voor hoofdvolume en variabele microfoonmonitor, zodat je het volume van je stem kunt horen en aanpassen om schreeuwen tegen andere spelers te voorkomen, en om te kunnen wisselen tussen Xbox One en PS4™.

KRACHTIGE VERSTERKTE AUDIO
Harder is beter! Dompel jezelf onder in je games met versterkt geluid via oplaadbare batterijen via je Xbox One en PS4™.

BASS BOOST DIE ALTIJD AAN STAAT
Je hoort niet alleen de bas... Je voelt hem met Bass Boost.

SURROUND SOUND KLAAR VOOR XBOX ONE
Geoptimaliseerd om Microsofts meeslepende Windows Sonic voor hoofdtelefoons surround sound te leveren op Xbox om je games, films en muziek tot leven te wekken.

* Windows Sonic voor hoofdtelefoons verstrekt door Microsoft voor Xbox One (en compatibele Windows 10-PC’s). Ook compatibel met Dolby Atmos® voor hoofdtelefoons (aanvullende aankoop is mogelijk vereist.)

EERSTEKLAS 40 MM-SPEAKERS
Superieure 40 mm-speakers leveren geweldig geluid, zodat je elke heldere hoge toon en donderende lage toon hoort.

OPKLAPBARE MICROFOON
Turtle Beach’ beroemde, sterk gevoelige microfoon pikt je stem luid en duidelijk op zodat je commando's altijd goed hoorbaar zijn. Klap de microfoon op om hem te dempen en integreren in het ontwerp van de headset.

MET METAAL VERSTERKTE HOOFDBAND
Een met metaal versterkte hoofdband biedt extra duurzaamheid.

VARIABELE MICROFOONMONITOR
Zeg het maar gewoon… je hoeft niet te schreeuwen tegen teamgenoten en andere spelers dankzij de mogelijkheid om je eigen stem in de headset te horen en aan te passen.

COMPATIBEL MET MEERDERE PLATFORMEN
Ontworpen voor Xbox One- en PlayStation®4-controllers met een 3,5 mm-stekker. Werkt ook geweldig met Nintendo Switch™, PC en mobiele apparaten met een 3,5 mm-aansluiting.

BATTERIJDUUR DE HELE DAG
Een geïntegreerde oplaadbare batterij biedt meer dan 12 uur gameplezier per lading, je bent dus altijd klaar om te spelen.

Info Turtle Beach:
Turtle Beach zorgt voor een revolutie in multiplayergaming met een breed scala aan vooraanstaande, bekroonde gamingheadsets. Of je nu een professionele eSports-atleet, hardcore gamer, casual of beginnende gamer bent, Turtle Beach heeft de gamingheadset om je te helpen je vaardigheden echt onder de knie te krijgen. Geweldige geluidskwaliteit, kristalheldere communicatie, lichtgewicht en comfortabele ontwerpen, innovatieve en geavanceerde technologie, evenals gebruiksgemak zijn maar een paar van de onderdelen waardoor Turtle Beach is uitgegroeid tot favoriet van gamers wereldwijd. De Turtle Beach-gamingheadsets zijn gemaakt voor Xbox en PlayStation®-consoles, plus PC's en mobiele apparaten. Met een Turtle Beach-gamingheadset in je arsenaal heb je een competitief voordeel. Hear Everything. Defeat Everyone.™