Take Two Tortuga - Two Treasures - Windows

6,99
De beste prijs bij Nedgame.nl



Op werkdagen voor 22:00 uur besteld, morgen in huis
Retour Binnen 14 dagen na ontvangst
Bezorgd door PostNL

Over Take Two Tortuga - Two Treasures - Windows

Tortuga: Two Treasures is een actie-avonturenspel met piratenthema. Spelers nemen de rol aan van Thomas 'Hawk' Blythe, kapitein van de Hawkwind, zijn 18e-eeuwse fregat.

Hawk is een roekeloze schurk die heel erg lijkt op Jack Sparrow (Pirates of the Caribbean) - een charmante schurk en een damesman met de neiging om zichzelf in de problemen te brengen. Met Sangua, zijn 'voodoo-priesteres' -vriendin, vaart Hawk op volle zee om de legendarische schat van Sir Henry Morgan te heroveren voor niemand minder dan de beroemde piraat Blackbeard.

Spelers voeren het bevel over de bemanning van de Hawkwind tijdens hevige zeegevechten van schip tot schip tegen de Britse marine, spookschepen en andere piratenschepen. Hef en laat de zeilen zakken; vuur de kanonnen af; ga aan boord van vijandelijke schepen en vecht aan dek met zwaarden en andere slagwapens. Handelselementen bevatten een manier om het schip opnieuw te bevoorraden met kanonnen en munitie, of om buit van recente plunderactiviteiten te lossen. Avontuurlijke situaties en missies brengen het verhaal voort.

De game wordt bestuurd met zowel het toetsenbord als de muis, of kies ervoor om een gamepad-controller te gebruiken.