Bigben Interactive Nederland B.v Trials of mana

49,99 28,-
De beste prijs bij Nedgame.nl


Merk:
Categorieën:

Op werkdagen voor 22:00 uur besteld, morgen in huis
Retour Binnen 14 dagen na ontvangst
Bezorgd door PostNL

Over Bigben Interactive Nederland B.v Trials of mana

Volledig opnieuw vormgegeven met moderne3D-graphics
Trials of Mana werd oorspronkelijk in 1995 als Seiken Densetsu 3 uitgebracht in Japan en is een volledige, high-definition remake van het derde deel in de klassieke Mana-serie. Trials of Mana brengt de geliefde verhaallijn en personages naar een nieuwe, moderne generatie spelers met realtime gevechten, prachtige 3D-graphics en bijgewerkte gameplay. De game vertelt het verhaal van zes helden die strijden tegen de kwaadaardige krachten die een wereld bedreigen waarin de Mana-krachtisverzwakt.

Het overlappende verhaal van verweven lots bestemmingen verandert afhankelijk van wieje kiest als hoofdpersonage en met gezellen!

Vernieuwde 3D-graphics
Trials of Mana is een volledige 3D-remake van de derde game in de Mana-serie, oorspronkelijk uitgebracht in Japan als Seiken Densetsu3. De hele game is volledig opnieuw opgebouwd met moderne 3D-graphics.

Kies je eigen groep
Spelers kunnen hun favoriete hoofdpersoon en twee metgezellen uit zes verschillende personages kiezen. Het verhaal speelt zich op verschillende manieren af, afhankelijk van de combinatie van de hoofdrolspeler en metgezellen in de groep.

Klasseveranderen
Verhoog je niveau en bereik de hoogste klassen. Het uiterlijk van het personage, de magie en speciale aanvallen die ze kunnen leren, veranderen afhankelijk van welke klasse is geselecteerd en de affiniteit met licht of donker.

Rabite Adornment (DLC):
Een in-game accessoire om te dragen waarmee de speler meer EXP kan krijgen na een gevecht tot level 10. De Rabite Adornment DLC is beschikbaar als een pre-order en vroege aankoop bonus