SEGA Football Manager 2019 - PC

49,99 18,-
2 Prijzen, De beste prijs bij Nedgame.nl


Merk:
Categorieën:

Op werkdagen voor 22:00 uur besteld, morgen in huis
Retour Binnen 14 dagen na ontvangst
Bezorgd door PostNL

Over SEGA Football Manager 2019 - PC

In Football Manager 2019 bepaal JIJ het succes van je club: je kiest de strategie en speelstijl en werft spelers om het ultieme team samen te stellen. Je speelt een actieve rol in de training, ontwikkelt je team en treft de laatste voorbereidingen voor aankomende wedstrijden.
Wanneer de dag van de wedstrijd is aangebroken, sta je langs de lijn en kijk je toe hoe je spelers over die magische witte lijn stappen. Nu wordt je voetbalvisie op de proef gesteld! Zal de perfecte wissel of tactische aanpassing het verschil maken tussen een bittere nederlaag en een zoete overwinning?


  • Stel je vaardigheden op de proef in 50 van de grootste voetballanden

  • Klim naar de top van het klassement met een van de 2500 beste clubs ter wereld

  • Begeef je op de transfermarkt en scout meer dan 500.000 echte spelers en stafleden

  • Zie hoe je unieke voetbalvisie wordt uitgevoerd in onze geprezen 3D-engine



De Bundesliga en Bundesliga 2 zijn volledig gelicenseerd en speelbaar voor seizoen 2018/19 en zijn een vroeg voorproefje van wat je kunt verwachten wanneer we de aftrap maken op 2 november. In totaal zijn er 26 volledig gelicenseerde competities uit 11 landen, evenals een reeks aan individuele clublicenties uit een paar van de grootste competities ter wereld. En er is nog meer op komst.
Licentie-updates, nieuwe functies en game-upgrades komen tegen het einde van september uit op onze sociale kanalen, dus volg ons nu om op de hoogte te blijven.


  • Alle aankopen van Football Manager 2019 bevatten ook een gratis exemplaar van Football Manager 2019 Touch, alleen voor PC/Mac.