Sega Puyo Puyo Tetris 2 - Limited Edition - Nintendo Switch

29,99 22,-
De beste prijs bij Nedgame.nl


Merk:
Categorieën:

Op werkdagen voor 22:00 uur besteld, morgen in huis
Retour Binnen 14 dagen na ontvangst
Bezorgd door PostNL

Over Sega Puyo Puyo Tetris 2 - Limited Edition - Nintendo Switch

Dit is Puyo Puyo Tetris 2 Limited Edition voor Nintendo Switch.

Twee legendes komen opnieuw bij elkaar voor de ultieme puzzelmatch! De populaire Japanse puzzelserie Puyo Puyo en de wereldberoemde Tetris®-gamefranchise zorgen samen voor nog meer Puyo-popping en Tetrimino-clearing-plezier in Puyo Puyo Tetris 2. Spelen is eenvoudig: combineer 4 of meer Puyo's van dezelfde kleur of voltooi een rij blokken om ze van je bord te verwijderen en dump vuilnis in het spel van je tegenstander. Maar … houd ook in de gaten wat er op je pad komt. Speel traditionele Puyo Puyo en Tetris ... of mix ze samen om je spel te verbeteren. Speel zoals je wil, in tal van offline en online speltypes, van avontuur voor één speler tot een sofa competitie, online wedstrijden in de Versus modus, en meer.

Kenmerken

  • Het gloednieuwe ‘Skill Battle’ introduceert personage-gebaseerde vaardigheden die tijdens een wedstrijd snel de rollen kunnen omdraaien, inclusief itemkaarten om je team te versterken.
  • Levendige personages en een geheel nieuwe campagne voor solo spelers voegen een dimensie toe aan een verslavend arcade-puzzelspel
  • Een verbeterde online modus biedt uitdagingen in spel specifieke competities en ‘Free Play’ tot maximaal 4 spelers.