VideogamesNL PS4 Strange Brigade

49,99 12,-
2 Prijzen, De beste prijs bij Nedgame.nl


Merk:
Categorieën:

Op werkdagen voor 22:00 uur besteld, morgen in huis
Retour Binnen 14 dagen na ontvangst
Bezorgd door PostNL

Over VideogamesNL PS4 Strange Brigade

Zal je de lokroep van het avontuur beantwoorden?
Egypte, de jaren 1930. Gewist uit de geschiedenis en 4000 jaar lang begraven in een naamloos graf, is Seteki de Heksenkoningin weer opgestaan.

Slechts een groep dappere helden kan standhouden tegen de afschrikwekkende kracht van Seteki en haar leger van gemummificeerde monsters: de Strange Brigade!

Verken opmerkelijke ruïnes, los gevaarlijke puzzels op en ontdek een fantastische schat terwijl je je een weg baant door een reeks ondode vijanden in spannende derdepersoons-actie, die je innerlijke avonturier naar boven zal brengen!

Een meeslepend avontuur.
Jaag op Seteki doorheen spannende campagne gevuld met gevaarlijke archeologische sites, wonderbaarlijke piramides en afbrokkelende grotten vol met vijanden om terug te sturen naar het hiernamaals. Verken alleen of online in co-op met 2 tot 4 spelers!

Vier onverschrokken schattenjagers.
Reis door de oude wereld als een van de vier onstuimige agenten die getraind zijn om het bovennatuurlijke aan te pakken. Laat verwoestende magische krachten los en ontlaad krachtige prototype-wapens zoals de vuurspattende Krakatoa, de ijskoude Chill Burster en de hersenbrekende Donderbus!

Een legion angstaanjagende monsters.
Seteki is niet de enige mythologische dreiging die is ontwaakt ... ze heeft een leger van loyale monsters meegebracht! Trotseer de vele gedrochten, inclusief kreunende mummies, vuurspuwende huurmoordenaars, gepantserde minotaurussen, reuzenschorpioenen en nog veel erger!

Verschillende valstrikken
Hou de omgeving in de gaten om creatieve manieren te vinden om je vijanden te verslaan! Onthoofd de ondoden met draaiende messen, frituur ze met vuur, verpletter ze met een goed geplaatst rotsblok en meer.

Ontelbare puzzels
Hou je ogen open voor verdachte aanwijzingen, geheime ingangen en oude constructies die opnieuw moeten worden ontwaakt! Wie weet welke aanlokkelijke schatten en begraven rijkdom je aan de andere kant opwachten ...