Merkloos / Sans marque Defcon 5 - PS1

19,99
De beste prijs bij Nedgame.nl


Merk:

Op werkdagen voor 22:00 uur besteld, morgen in huis
Retour Binnen 14 dagen na ontvangst
Bezorgd door PostNL

Over Merkloos / Sans marque Defcon 5 - PS1

In de verre toekomst staat het conflict op een dieptepunt en worden verouderde defensiebases ontruimd en vervangen door geautomatiseerde software. Je speelt als een ingenieur die is gestuurd om zo'n basis bij te werken. Net na het uploaden van de automatiseringscode wordt de basis plotseling binnengevallen door onbekende aanvallers vanuit de lucht en de grond. U moet op uw verstand en de verdedigingssoftware vertrouwen om ze af te weren.

Het hoofdspel speelt zich af in een first-person view in het complex. Trams verbinden de doolhofachtige woonruimtes met een handvol bemande torentjes buiten. Je moet heen en weer schakelen tussen het neerschieten van golven jagers in de torentjes en het doorzoeken van de basisniveaus op zoek naar kaartsleutels tijdens de down-time.

Een derde overweging is het 'virtuele besturingssysteem' dat alle belangrijke basisfuncties bestuurt. Je gebruikt deze interface om schade door aanvallen te herstellen, indringers te volgen en robotwachten te plaatsen om sleuteldoorgangen te bewaken. Naarmate u meer toegangssleutels vindt, kunt u de efficiëntie van de software verhogen tot het punt dat u op afstand turrets kunt bedienen of ze kunt instellen om automatisch aan te vallen met een hoge mate van succes.

Omdat het verdedigen van de basis meer geautomatiseerd en efficiënter wordt, heb je meer tijd om op de niveaus naar sleutels te zoeken. Je uiteindelijke doel is om de ruimte te vinden om de basis zelf te vernietigen, je ontsnappingsshuttle te verdedigen en er levend uit te komen.