Plantronics RIG 300 HS hoofdtelefoon Stereofonisch Hoofdband Zwart

27,26 22,99
4 Prijzen, De beste prijs bij DGM Outlet


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Zwart

Over Plantronics RIG 300 HS hoofdtelefoon Stereofonisch Hoofdband Zwart

Zijn goed geluid én comfort voor jou onmisbaar tijdens het gamen? Ontdek de veelzijdige Plantronics RIG 300HS: dé stereoheadset voor al je favoriete PS4 games. Het lichtgewicht frame met ventilerende, exoskeleton oorschelpen en een perfecte pasvorm zorgen voor een comfortabel gevoel en dat je niet volledig afgesloten bent van de buitenwereld. Bovendien is het met zijn stijlvolle ontwerp werkelijk een plaatje! Met behulp van de nieuwe SoundGuard technologie zorg je er daarnaast voor dat je volume binnen de grenzen blijft voor optimaal luisterplezier!

Bescherming en optimale focus
Met de Plantronics RIG 300HS stereoheadset voor PS4 kun je gamen als nooit tevoren. De headset is namelijk ontworpen om je gameplay te verlengen én je prestaties te verbeteren. De krachtige 40mm drivers zorgen voor een geweldige gamebeleving en maken dat je iedere tegenstander al vanaf mijlenver hoort aankomen, terwijl de SoundGuard akoestische veiligheidstechniek je tegen audiopieken beschermt. Zo kun je optimaal genieten van het gamen.

Stereoheadset die je verder helpt
Deze headset van Plantronics is gemaakt om jou verder te helpen in je favoriete game, op welke console dat ook is. Hoewel de headset gemaakt is voor de PlayStation 4, werkt hij ook prima op je Xbox One, Nintendo Switch, PC of je smartphone. Wil je liever via je mobiele telefoon of tablet muziek, videos of podcasts afspelen? Geen enkel probleem voor deze multifunctionele alleskunner!

Eenvoudige bediening en handig ontwerp
Met de Plantronics RIG 300HS stereoheadset heb je snel en eenvoudig toegang tot de knoppen die je het meest gebruikt. Zo zitten de mute schakelaar en de volumeregelaar van de headset verwerkt in het blauwe snoer. Handig, want zo blijf je optimaal op je game gefocust. Bovendien biedt deze stijlvolle headset je de hele dag comfort. Het slimme, lichtgewicht ontwerp bevat een hoofdbeugel met een kussen gemaakt van ademende materialen voor urenlang draagcomfort, of je nou games speelt, muziek luistert of videos kijkt.



Wil je ook kunnen gamen met geweldig geluid én comfort op je PS4 én andere consoles? Dan is de Plantronics RIG 300HS dé headset voor jou.
- EAN: 5033588052203