Milestone Monster Energy Supercross 6 - PS4

49,99 18,-
3 Prijzen, De beste prijs bij Nedgame.nl


Merk:
Categorieën:

Op werkdagen voor 22:00 uur besteld, morgen in huis
Retour Binnen 14 dagen na ontvangst
Bezorgd door PostNL

Over Milestone Monster Energy Supercross 6 - PS4

De originele Supercross-game is terug met alle officiële content van het 2022 Supercross-kampioenschap. En er is meer: Nieuwe spelmodi, Supercross Park, Rhythm Attack, volledige console cross-play en een nieuw online klassement systeem voor het meest realistische en toegankelijke hoofdstuk tot nu toe.

IEDEREEN KAN VAN DE RIT GENIETEN!
Als nooit tevoren opent het spel zijn deuren voor spelers van alle niveaus. Zowel beginnende rijders als doorgewinterde spelers zullen in Supercross 6 hun gading vinden. Dankzij de waardevolle tips van de nieuwe Coach Jeremy McGrath en de lessen in de Supercross Academy wordt het benaderen van de basis gemakkelijker voor de nieuwkomers, terwijl ervaren spelers hun volledige potentieel kunnen ontplooien.


ROEM EN PLEZIER IN PERFECTE BALANS.
Neem het op tegen Tomac, Anderson, Stewart en alle andere iconische rijders van het officiële kampioenschap van 2022, ga vooruit in je carrière en beklim de ladder om kampioen te worden. En als je een snelle stoot adrenaline nodig hebt, doe je mee aan de 1 tegen 1 shootout-races van het nieuwe speltype Rhythm Attack of daag je je vrienden uit in split-screen duels. Neem vervolgens een pauze van de druk van de competitie en verken het nieuwe, enorme Supercross Park met 5 verschillende gebieden om je vaardigheden te testen of herstel je perfecte conditie met de uitdagingen in verband met het Rider Shape System.


MEER DAN OOIT IS HET JOUW REIS.
Pas je rijhulpmiddelen aan om het sturen, remmen en gas geven aan te passen en kalibreer de vaardigheden van je rijder met de Skill Tree om je ervaring te personaliseren volgens jouw idee van plezier. Geef vervolgens uitdrukking aan je stijl met honderden aanpassingen voor je rijder en motor. Laat je creativiteit de vrije loop met de helm editor en de veelgeprezen track editor, deel online je ontwerpen en tracks - op alle platforms - of download degene die je het leukst vindt!