Midway Mortal Kombat Armageddon

19,99
De beste prijs bij Nedgame.nl


Merk:

Op werkdagen voor 22:00 uur besteld, morgen in huis
Retour Binnen 14 dagen na ontvangst
Bezorgd door PostNL

Over Midway Mortal Kombat Armageddon

Mortal Kombat: Armageddon is het eerste vechtspel uit de Mortal Kombat-franchise voor de Wii. Het spel bevat meer dan 60 vechters afkomstig uit het gehele Mortal Kombat universum: van Liu Kang tot Shang Tsung tot Shao Kahn. De Kreate-a-Fighter optie zorgt er daarnaast voor dat je je eigen vechter kunt maken. Zo kun je kiezen hoe deze eruit ziet, welke vechtstijl deze heeft en welke speciale aanvallen je kunt doen.

Het Kreate-a-Fatality systeem geeft je de mogelijkheid je eigen fatalities (speciale aanvallen) samen te stellen. Dit doe je door een reeks aanvallen via knoppencombinaties bij elkaar te voegen en zo je persoonlijke fatality te maken. De bekende Konquest-modus is ook weer aanwezig en is dit keer geheel vernieuwd.

Zo is er een uitgebreide trainingsmissie voorafgaand aan een compleet avontuur. Met de Wii afstandsbediening kun je tevens alle speciale bewegingen en fatalities uitvoeren. Ook kun je ervoor kiezen om gebruik te maken van de GameCubecontroller en de Classic Controller.