Midway RoadKill

14,99
De beste prijs bij Nedgame.nl


Merk:

Op werkdagen voor 22:00 uur besteld, morgen in huis
Retour Binnen 14 dagen na ontvangst
Bezorgd door PostNL

Over Midway RoadKill

Als je vroeger Mad Max 2 op video keek of je soms afvraagt hoe je leven eruit zou zien na een nucleaire oorlog, dan ben je oud genoeg om RoadKill van Midway te kunnen waarderen. Deze game zit vol zwarte humor en neemt je mee naar een post-apocalyptische wereld.
In een alternatief 1980 heeft een verschrikkelijke plaag met de naam The Rot maar liefst 95 procent van de wereldbevolking te pakken gekregen. Je speelt Mason Strong en je behoort tot de vijf procent overlevenden, waarvan er trouwens veel zwaarbewapend zijn en een slecht humeur hebben.
Je zou RoadKill kunnen omschrijven als een kruising tussen Twisted Metal Black en Grand Theft Auto met een snufje Carmageddon en Mad Max. Zelfs als je dat niet echt aantrekkelijk vindt klinken, is er genoeg te doen.
Net als in Twisted Metal draait RoadKill om autogevechten, maar net als in GTA moet je missies volbrengen en hogerop komen in de criminele wereld. Je begint met een wagen die lijkt op het karretje uit Back to the Future, maar dan met een machinegeweer, en je gaat in de eerste van drie steden op zoek naar werk.
De regels zijn simpel: afmaken of afgemaakt worden en daarvoor heb je verschillende manieren. In het begin heb je alleen je machinegeweer en eventuele andere wapens die je in de stad kunt vinden, maar na niet al te lange tijd ga je samenwerken met Spike, je humoristische hulpje. Spike gebruikt de geweren die je in elke wagen vindt en in een paar missies kruipt hij achter het stuur zodat jij onschuldige mensen kunt neerknallen.
Het is leuk om door de straten van de stad te scheuren en de besturing van je wagen is lekker een beetje overdreven maar toch niet helemaal onrealistisch. Er zijn meer dan zeventig voertuigen in de game, waarvan je er meer dan vijftig kunt besturen, hoewel het geen kwestie is van uit je wagen stappen en een nieuwe jatten zoals je dat doet in GTA. In plaats daarvan krijg je nieuwe wagens als je een missie hebt voltooid. De wagen die je hebt, is dus geschikt voor het klusje dat je moet klaren.
Je kunt je wagen echter wel aanpassen. Elke keer dat je een andere weggebruiker uitschakelt, kun je auto-onderdelen inruilen voor geld en nieuwe wapens, pantsering en turbo boosts kopen. Tijdens je avonturen kom je ook ontwerpen voor nieuwe wapens tegen, waardoor je natuurlijk nog eens extra aangemoedigd wordt om alle hoeken van de stad te verkennen.

Specificaties

Productinformatie
Platform : PlayStation 2
Genre : Race
Gesproken taal : en
Starterpack : Nee
Format : Dvd-rom
Release datum : 2003-11-18
EAN : 5037930071409

Doelgroep
Doelgroep : Fanatieke gamer
Minimale leeftijd : 18

Spelopties
Online abonnement vereist : Geen abonnement vereist

Technische gegevens
Regio : PAL
Systeemeisen : Sony PlayStation 2 console + controller(s). Werkt niet op een PlayStation 3 of 4!

Levering
Retour- en annuleerbeleid : Klik hiervoor op Retourneren onderaan deze pagina