VideogamesNL Adam's venture episode 1: the search for the lost garden

19,99 5,-
2 Prijzen, De beste prijs bij Nedgame.nl


Merk:
Categorieën:

Op werkdagen voor 22:00 uur besteld, morgen in huis
Retour Binnen 14 dagen na ontvangst
Bezorgd door PostNL

Over VideogamesNL Adam's venture episode 1: the search for the lost garden

Adam's Venture is een nieuwe actie avontuur van een Nederlandse developer. Je speelt vanuit een 3e persoon perspectief in hele mooie omgevingen gemaakt met de Unreal 3 engine. Deze adventure game speelt zich in de jaren '20 met een unieke combinatie van zowel actie georiënteerde gameplay als klassieke puzzels. De game neemt je mee op een epische zoektocht in het Midden-Oosten waar je op zoek gaat naar de legendarische Tuin van Eden, maar je wordt tegengewerkt door een kwade oerkracht.

'The Search for the Lost Garden' zal de eerste in een reeks van adventure games in deze serie zijn en introduceert je aan de held, Adam Venture. Door het ontcijferen van oude relikwieën, ontdekt Adam memoires van een kruisvaarder die ooit aan de zijde vocht van Richard Leeuwenhart in de Kruistochten in Palestina. De memoires vertellen over een geheim labyrinth van grotten die de bronnen van 4 grote rivieren bewaken. Zou deze plaats de legendarische Tuin van Eden kunnen zijn?

Deze ontdekking zet een groots avontuur in gang. Vergezeld door Professor Jacques Saint Omair, zijn vriendin Evelyn en zijn trouwe hond, vertrekt Adam voor een episch avontuur doorwrochten met bijbelse mysteries, intrige en gevaar, in hun speurtocht naar de kribbe van het ontstaan van de mensheid.

Kenmerken:


  • Ontwikkeld met de hooggeprezen Unreal EngineTM 3

  • Briljant gerenderde levendige 3D met opmerkelijk mooie omgevingen die het verhaal leven in blazen.

  • Eerste spel in een episodische serie

  • Niet gewelddadige gameplay

  • Rijke verhaallijn met een mix van klassiek adventure en bijbelse invloeden.

  • Door de interactie met objecten en je omgeving zul je in het verhaal worden gezogen

  • Uitdagende puzzels en actie georiënteerde gameplay voegen iets nieuws toe aan het genre.