Gearbox Software Risk Of Rain 2 Bundle (includes Risk Of Rain) / Switch

39,99 28,-
De beste prijs bij Nedgame.nl


Merk:
Categorieën:

Op werkdagen voor 22:00 uur besteld, morgen in huis
Retour Binnen 14 dagen na ontvangst
Bezorgd door PostNL

Over Gearbox Software Risk Of Rain 2 Bundle (includes Risk Of Rain) / Switch

De klassieke multiplayer roguelike, Risk of Rain, keert terug met een extra dimensie en meer uitdagende actie. Geen enkele run zal ooit hetzelfde zijn met gerandomiseerde stages, vijanden, eindbazen en items. Speel alleen of werk samen met maximaal vier vrienden om je een weg te banen door hordes monsters, ontgrendel nieuwe buit en vind een manier om de van planeet te ontsnappen.

Met elke run leer je de patronen van je vijanden en zelfs de laagste kansen kunnen worden overwonnen met voldoende vaardigheid. Een uniek schaalsysteem betekent dat zowel jij als je vijanden in de loop van het spel onbegrensd in kracht toenemen - wat ooit een bossfight was, zal op termijn een reguliere vijand worden.

Talloze overlevenden, items, vijanden en bazen keren terug naar Risk of Rain 2 en vele nieuwe doen mee. Gloednieuwe overlevenden zoals de Artificer en MUL-T debuut naast klassieke overlevenden zoals de Engineer, Huntress, en - natuurlijk - de Commando. Met meer dan 75 items om te ontgrendelen en te exploiteren, houd elke run je slim om je weg te houden uit kleverige situaties.