Arc System Works BlazBlue Continuum Shift Limited Edition

14,99
De beste prijs bij Nedgame.nl


Merk:

Op werkdagen voor 22:00 uur besteld, morgen in huis
Retour Binnen 14 dagen na ontvangst
Bezorgd door PostNL

Over Arc System Works BlazBlue Continuum Shift Limited Edition

BlazBlue: Continuum Shift is het vervolg op BlazBlue: Calamity Trigger en is een 2D-vechtgame waarin handgetekende personages het tegen elkaar opnemen in high-definition. Nog steeds staan spectaculaire één-tegen-één-gevechten centraal.

Er zijn vier nieuwe gamemodi aanwezig: de Beginner-modus, de Tutorial-modus, de Legion-modus en de Challenge-modus. In de Beginner-modus wordt het de speler makkelijk gemaakt om combo's te maken om zo te kunnen wennen aan het vechten. In de Tutorial-modus wordt je geleerd hoe je de moeilijkere combo's uit je mouw kan schudden en te oefenen. In de Challenge-modus krijgt het personage die je hebt gekozen een aantal specifieke missies. Als dat nog niet genoeg is kun je ervoor kiezen om een eigen team op te stellen en daarmee te vechten.

Er zijn in totaal vier nieuwe stages aanwezig en zeven nieuwe achtergrondliedjes. Daarnaast zijn er ook nieuwe personages en nieuwe combo's beschikbaar. Online kun je het zowel opnemen tegen mensen uit Europa of over de hele wereld.

Limited Edition Extra's


  • 96 pagina's tellend art boek

  • 8 kaarten met special moves voor de karakters uit het spel