Focus Home Interactive Spintires: Mudrunner - PS4

25,-
2 Prijzen, De beste prijs bij Blokker.nl


Merk:
Categorieën:

Op werkdagen voor 22:00 uur besteld, morgen in huis
Retour Binnen 30 dagen na ontvangst gratis retourneren
Bezorgd door PostNL

Over Focus Home Interactive Spintires: Mudrunner - PS4

Spintires: MudRunner is de ultieme versie van de PC indie hit Spintires en nu voor het eerst beschikbaar op consoles. Spintires: MudRunner plaatst spelers achter het stuur van ongelooflijke terreinvoertuigen en daagt hen uit om extreme Siberische landschappen te doorkruisen met enkel kaart en kompas als hulpmiddelen!

Deze editie is een enorme stap vooruit ten opzichte van de vorige versie en voegt een volledig nieuwe Sandbox Map toe aan de 5 reeds bestaande omgevingen, een volledig nieuwe grafische engine, een nieuwe Challenge modus met 9 nieuwe, specifieke mappen, 13 nieuwe voertuigen en tal van andere verbeteringen. Dit is de ultieme off-road simulatie !

Bestuur 19 krachtige terreinvoertuigen, elk met hun eigen kenmerken en aanhangwagens. Bereik je doel en lever je vracht op tijd af door de extreme omstandigheden in onherbergzame landschappen te overwinnen. Verken een uitgebreide sandbox omgeving, compleet met een dynamische dag-nacht cyclus, modderig terrein, razende rivieren en andere obstakels die allemaal op een realistische manier reageren op het gewicht en de bewegingen van je voertuig, dankzij de geavanceerde physics simulatie. Met je kaart, kompas, lier en je eigen vaardigheden ga je uitdaging aan – alleen of samen met tot 3 andere speleres in multiplayer co-op