Empire / Empire Unsolved Crimes

9,99
De beste prijs bij Nedgame.nl


Merk:

Op werkdagen voor 22:00 uur besteld, morgen in huis
Retour Binnen 14 dagen na ontvangst
Bezorgd door PostNL

Over Empire / Empire Unsolved Crimes

In Unsolved Crimes speel je een jonge beginnende detective die samen met zijn partner de mysterieuze ontvoering van het opkomende model Betsy Blake probeert op te lossen. De game speelt zich af het New York van de jaren '70, waarin je de waarheid zult moeten onderscheiden van de leugens en Betsy moet vinden voordat het te laat is.

De game laat je rondlopen in New York, aanwijzingen vinden op plaats delict, puzzels oplossen en vragen beantwoorden. Door gebruik te maken van de stylus van de Nintendo DS kun je sporen markeren, routes en memo?s vinden. Naast de voortdurende ontvoeringszaak kun je ook acht andere zaken oplossen. Recensie(s) Wat is toch de charme van het oplossen van misdaden? Of nog liever, het kijken naar iemand die misdaden oplost? Al jarenlang kijken mensen maar al te graag naar detectives op TV en ook modernere series als CSI, terwijl je meestal op voorhand wel weet hoe de misdaad is gepleegd en door wie. Toegegeven, er zijn momenten dat je verrast wordt, maar dan nog blijft het typisch dat mensen blijven kijken. Alsof ze er een bepaalde les uit kunnen leren, van hoe je voorkomt een slachtoffer te zijn of juist hoe je een perfecte misdaad pleegt. Van epische verhalen moeten dergelijke series het niet hebben. Er komen ook steeds meer games die dit thema gebruiken en Unsolved Crimes past precies binnen dit profiel. De titel laat weinig aan de verbeelding over.
Unsolved Crimes is zeker niet de eerste game (en vast ook niet de laatste) die het oplossen van misdaden interactief maakt. Het beste voorbeeld is de Nintendo DS-game Phoenix Wright, die weliswaar ietsje overdreven de misdaad bestrijdt, maar dankzij de geschifte personages en bizarre zaken toch heel vermakelijk is. Het verschil zit hem echter voornamelijk in het feit dat Phoenix Wright advocaat is en in Unsolved Crimes ben jij de rechercheur die alles tot aan de rechtzaak moet ophelderen. Jij zelf bent ook