Electronic Arts The Sims 3 - 2DS + 3DS

22,99
2 Prijzen, De beste prijs bij Nedgame.nl


Merk:

Op werkdagen voor 22:00 uur besteld, morgen in huis
Retour Binnen 14 dagen na ontvangst
Bezorgd door PostNL

Over Electronic Arts The Sims 3 - 2DS + 3DS

Voor de eerste keer verschijnt een simulatie van het leven in 3D op een draagbare spelcomputer. De Sims 3 voor de Nintendo 3DS brengt het virtuele leven in 3D binnen handbereik. De populairste pc-game nu optimaal in 3D (zonder bril!) in jouw handpalm!

Maak je eigen Sim met een eigen persoonlijkheid. Zorg dat ze gelukkig worden en dat zij hun leven onder controle hebben. Dit alles binnen de levendige omgevingen waar de Sims wonen. Je kunt nieuwe Karma krachten vrijspelen met Karma punten die je verdient. Het is dus goed om vriendschappen te sluiten, relaties te starten en een goede (of juist slechte) Sim te zijn. Door te blazen tegen je 3DS is het mogelijk een aardbeving te veroorzaken of juist een aantal vlindertjes te laten vliegen. Dat is allemaal afhankelijk van de persoonlijkheid van jouw Sim!

Wanneer de Sims rijker worden, meer vrienden krijgen en carriere maken op het gebied van de criminaliteit, sport of bijvoorbeeld muziek, krijg je toegang tot nieuwe voorwerpen voor in je huis. Denk eens aan kasten, bedden en dikke televisies!

Via de StreetPass-optie, deze moet je inschakelen op de Nintendo 3DS, kunnen jouw Sims automatisch gedeeld worden met andere 3DS-bezitters. Hier hoef je niks voor te doen. Op diezelfde manier kan je ook de Sims van andere gamers binnen halen. Zo wordt jouw dorp een bont gezelschap.

Met De Sims 3 haal je een extra leven in huis!