KOCH SOFTWARE Resident Evil 5 - Remastered | PlayStation 4

29,99 19,99
2 Prijzen, De beste prijs bij Nedgame.nl


Merk:
Categorieën:

Op werkdagen voor 22:00 uur besteld, morgen in huis
Retour Binnen 14 dagen na ontvangst
Bezorgd door PostNL

Over KOCH SOFTWARE Resident Evil 5 - Remastered | PlayStation 4

GAMEPLAY OVERVIEW
De Umbrella Corporation en haar dodelijke virussen zijn overwonnen en vernietigd. Maar een nieuwe, meer gevaarlijke bedreiging is al gerezen. Jaren na het overleven van de gebeurtenissen in Raccoon City, vecht Chris Redfield wereldwijd tegen de opkomst van bio-organische wapens. Als lid van de Bio-terrorism Security Assessment Alliance (BSAA) wordt hij naar Afrika gestuurd om te onderzoeken hoe een biologisch wapen de bevolking transformeert in agressieve monsters. Hij wordt hierin bijgestaan door een lokale BSAA agent, Sheva Alomar. Ze moeten samenwerken om de waarheid achter deze verontrustende gebeurtenissen aan het licht te brengen.

Voor het eerst in de reeks kan je in Resident Evil 5 aan de slag in een nieuwe co-op modus, waarin je met twee spelers samen dezelfde angsten moet doorstaan en de terreur moet zien te overleven.

KENMERKEN

Inclusief alle DLC ? extra costumes, game modes, Figurines en de bonus campagnes ?Lost in Nightmares? and ?Desperate Escape?.
Mercenaries Mode ? Ga het gevecht aan met hordes iconische vijanden en eindbazen in ?The Mercenaries United? en zet de hoogste score neer. Kies uit 8 speelbare personages zoals Albert Wesker en Jill Valentine, elk met hun eigen aan te passen look en wapens. Voor de ultieme uitdaging kan je kiezen voor de ?No Mercy? modus. Kan jij de toestroom van vijanden aan ?
Twee Speelbare Personages ? Chris Redfield, hoofdrolspeler in het originele Resident Evil en Resident Evil Code:Veronica, keert terug en wordt bijgestaan door het nieuwe personage Sheva Alomar.
Lokale en Online Co-op ? Een revolutionaire nieuwe manier van Resident Evil gameplay. Chris en Seva moeten samenwerken om de verschillende uitdagingen en gevechten samen te overwinnen.
?Quick-Select? Inventory Systeem - Een verbeterd inventory systeem laat je toe om items te ruilen tussen de personages. Om de intense sfeer te behouden, wordt elke handeling in real-time voltrokken zodat je steeds op je hoede moet zijn voor de gevaren rondom jou.
Uitdagende Vijanden ? Een nieuw type vijand, sneller en slimmer dan die in de vorige delen in de reeks, verplicht je je strategie voortdurend te herzien.
Krachtig Wapenarsenaal ? Een enorme variatie aan wapens biedt je nieuwe manieren om de vijanden van je af te houden en te verslaan.
Schaduw & Licht ? Je hoeft niet enkel het donker te vrezen !



Specificaties

Productinformatie
Merk : Capcom
Platform : PlayStation 4
Genre : Actie|Avontuur|Puzzel|Shooter
Speleditie : Standard edition
Gesproken taal : en
Format : Blu-ray
Release datum : 02 december 2016
EAN : 5055060931592

Doelgroep
Doelgroep : Fanatieke gamer

Spelopties
Online abonnement vereist : Nee
Online optie : Ja
Online multiplayer : Ja
Splitscreen : Ja

Technische gegevens
Regio : Region Free

Levering
Retour- en annuleerbeleid : Dit product kan alleen ongeopend geretourneerd worden