Bethesda Dishonored - Game Of The Year Edition - Windows

29,99 12,-
2 Prijzen, De beste prijs bij Nedgame.nl


Merk:
Categorieën:

Op werkdagen voor 22:00 uur besteld, morgen in huis
Retour Binnen 14 dagen na ontvangst
Bezorgd door PostNL

Over Bethesda Dishonored - Game Of The Year Edition - Windows

Dishonored – Game of the Year Edition - Download

Dishonored Game of the Year Edition bevat de game Dishonored en alle extra content die is uitgegeven: The Knife of Dunwall, Dunwall City Trials, The Brigmore Witches en Void Walker's Arsenal.

In de game Dishonored – Game of the Year Edition voor de pc kruip jij in de huid van Corvo Attano, de voormalige lijfwacht van keizerin Jessamine Kaldwin. Wanneer zij wordt vermoord word jij aangewezen als de dader. Er zit niets anders op dan te vluchten en op zoek te gaan naar de echte daders. In een wereld waar industriële revolutie en mysterie met elkaar zijn verweven, ga jij op zoek naar de waarheid. Teleporteer jezelf naar andere plaatsen, kruip in de gedachten van dieren en combineer kracht met gadgets om je vijanden te verslaan. Let op: dit product betreft een digitale versie. Je downloadt het spel met een code op je pc.

Kenmerken

  • Dishonored – Game of the Year Edition download voor de pc
  • Inclusief alle extra content die is uitgegeven bij deze game
  • Een spannende sluipgame
Bij aankoop van dit product ga je ermee akkoord dat je nog gevraagd kunt worden om, voorafgaand aan het downloaden van het product, licentievoorwaarden van de leverancier van dit product te accepteren