Bandai Namco Entertainment Dark Souls III + The Witcher 3: Wild Hunt Compilation - PS4

39,99 28,-
2 Prijzen, De beste prijs bij Nedgame.nl


Merk:
Categorieën:

Op werkdagen voor 22:00 uur besteld, morgen in huis
Retour Binnen 14 dagen na ontvangst
Bezorgd door PostNL

Over Bandai Namco Entertainment Dark Souls III + The Witcher 3: Wild Hunt Compilation - PS4

Deze compilatie bevat de volledige games van: Dark Souls III (3) & The Witcher 3. Wild Hunt Dark Souls III (3): Stort je in de diepte van het duistere Dark Souls-universum. In een wereld vol onvoorstelbare verschrikkingen is er een wrede en uitdagende rol weggelegd voor hen die het aandurven. Dit derde deel uit de serie is van de hand van ontwikkelstudio FromSoftware, de makers van Bloodborne. De bekende vechtactie is geavanceerder dan ooit en de game biedt talloze mogelijkheden om de personages aan te passen. Verzamel pantser, wapens en nieuwe skills voor je personage en neem het op tegen vijanden in je eigen unieke stijl.
Kenmerken:

  • Overweldigende vormgeving: Dynamische verlichting en particle effects trekken je in een duistere, geruineerde fantasiewereld.
  • Onderling verbonden wereld: Verken uitgestrekte, adembenemende landschappen in de zorgvuldig ontworpen wereld. - Weapon Arts: Nog gevarieerdere gevechtsopties laten je jouw eigen speelstijl ontwikkelen.
  • Onvergetelijke eindbazen: Iconische tegenstanders voor bloedstollende gevechten.
  • Uniek Online Systeem: De nieuwe multiplayer-functionaliteit verweeft online interacties naadloos met het single player-verhaal.
  • Gelauwerd: Benoemd tot 'Best Roleplaying Game' op Gamescom 2015. The Witcher 3: Wild Hunt: Word een monsterslachter en stort je in het avontuur! Al bij de release was The Witcher 3: Wild Hunt een klassieker, met meer dan 250 Game of the Year-prijzen. Geniet nu van dit enorme, meer dan 100 uur durende avontuur in een open wereld, inclusief beide uitbreidingen en meer dan 50 uur aan extra gameplay.
Deze editie bevat alle aanvullende content nieuw(e) wapens, pantsers, partneroutfits, speltype en missies. Kenmerken:
  • Speel als een sterk getrainde professionele monsterslachter: Witchers worden van kinds af aan getraind en gemuteerd om bovennatuurlijke vaardigheden, kracht en reflexen te ontwikkelen. Ze vallen sociaal buiten alle groepen en vormen de contrabalans voor de met monsters geinfecteerde wereld waarin ze wonen.
  • Vernietig vijanden als professionele monsterjager op gruwelijke wijze, gewapend met een reeks upgradebare wapens, muterende drankjes en vechtmagie.
  • Jaag op een diversiteit aan exotische monsters, van wilde beesten die zich ophouden in de bergpassen tot sluwe bovennatuurlijke roofdieren die schuilen in de donkere steegjes van dichtbevolkte steden.
  • Investeer je beloningen om je wapens te upgraden en aangepaste pantsers te kopen, of geef ze uit aan paardenrennen, kaartspellen, vuistgevechten en andere leuke dingen in het leven.
  • Zoek het kind uit de voorspelling in een open fantasywereld met een dubbele moraal. De enorme open wereld van The Witcher is gemaakt voor eindeloos avontuur en zet nieuwe normen op het gebied van formaat, diepte en complexiteit.
  • Doorkruis een open fantasywereld: verken vergeten ruines, grotten en scheepswrakken, handel met kooplieden en dwergensmeden in de steden, en ga op jacht op open vlakten tussen de bergen en de zee.
  • Zoek in oorlogstijd het kind uit de voorspelling, een levend wapen van grote macht dat werd aangekondigd in oude elfenlegenden.
  • Maak keuzes die verdergaan dan goed en kwaad, en ervaar de verstrekkende consequenties.