2K Games WWE 2K18 (+ Pre-order Bonus)

9,99
De beste prijs bij Nedgame.nl


Merk:
Categorieën:

Op werkdagen voor 22:00 uur besteld, morgen in huis
Retour Binnen 14 dagen na ontvangst
Bezorgd door PostNL

Over 2K Games WWE 2K18 (+ Pre-order Bonus)

Pre-order WWE 2K18 nu en ontvang: Kurt Angle en krijg drie maanden gratis toegang tot het WWE Network!
Na meer dan tien jaar afwezigheid keert je Olympische Held eindelijk terug! Reserveer nu en ontvang twee speelbare versies van WWE Hall of Fame Class of 2017-introducee Kurt Angle! Kruip in de rol van zijn WWE “American Hero”-persona (2001) of zijn ECW “Wrestling Machine”-persona (2006).

Het WWE Network is de enige plek waar je meer dan 8000 uur aan on-demand programma's kunt zien en elke WWE pay-per-view kunt bekijken, inclusief SummerSlam, Hell in a Cell en Survivor Series! Bekijk alle actie drie maanden lang gratis vanaf het moment dat je je code inlost.
*Deze aanbieding is alleen geldig voor nieuwe leden van het WWE Network die minstens 18 jaar oud zijn (of de leeftijd waarop je meerderjarig bent volgens de lokale wetten). Het WWE Network kan content bevatten die niet geschikt is voor personen jonger dan 18 jaar. Codes moeten voor 16 januari 2018 worden ingelost. Betalingsgegevens zijn vereist tijdens het inschrijven. Na de eerste drie maanden wordt het abonnement in rekening gebracht, tenzij je je abonnement hebt opgezegd. Regionale restricties, restricties rond geschikte apparaten en de voorwaarden zijn van toepassing.

WWE-fans, sportgamers en fighting game-fanatici - de grootste gamefranchise in de geschiedenis van de WWE is terug met WWE 2K18.Met stevige actie, drama, spanning, gamemodi, wedstrijdtypes, aanpasmogelijkheden en alles waar je van bent gaan houden van WWE 2K, brengt WWE 2K18 je dichterbij de ring dan ooit. Be Like No One.

De meest realistische WWE-game aller tijden!
De meest realistische WWE-game is nu nog indrukwekkender dankzij de acht-man match, een nieuw grijpsysteem, nieuwe gewichtsdetectie, duizenden nieuwe animaties en een indrukwekkende backstage-omgeving. De nieuwe rendering engine geeft WWE 2K18 een visuele update en brengt alle chaos van WWE tot leven zoals je nog nooit eerder hebt gezien!

MyCAREER
Een nieuwe MyCAREER-ervaring helpt je bij het realiseren van je dromen tijdens je reis naar WrestleMania. Verken WWE als nooit tevoren met free-roaming backstage, spreek WWE Superstars aan, ga samenwerkingsverbanden aan, maak vijanden, voltooi missies en kies de beste strategie voor nieuwe matches.

Road to Glory
Behaalt jouw MyPlayer de WWE Hall of Fame? Inclusief de gloednieuwe Road to Glory! Ga de strijd aan met online tegenstanders en verbeter je MyPlayer door ontgrendelbare voorwerpen, boosts en upgrades te verdienen, terwijl je toegang krijgt tot Special Events die naast echte Special Events van WWE plaatsvinden, zoals pay-per-views.

Dynamische Creation Suite
Je kunt WWE aanpassen als nooit tevoren met uitgebreide aanpassingsmiddelen en de nieuwe optie Custom Match! De robuuste Creation Suite biedt ook gedetailleerde functies voor Create-a-Superstar, Create-a-Video en Create-an-Arena.

En natuurlijk DE BESTE LINE-UP ALLER TIJDEN!
Word heer en meester van de ring met de BESTE Superstars van WWE en NXT! Dit is geen grap! WWE 2K18 biedt de meest uitgebreide line-up van de grootste en beste WWE en NXT Superstars en Legends die ooit in de WWE-ring zijn gestapt!