Warner Bros. Entertainment Warner Bros Mortal Kombat 11 (PS4) PlayStation 4 Basis Meertalig

22,31 10,99
3 Prijzen, De beste prijs bij DGM Outlet


Over Warner Bros. Entertainment Warner Bros Mortal Kombat 11 (PS4) PlayStation 4 Basis Meertalig

Mortal Kombat 11 is de allernieuwste uitgave uit de bekroonde franchise. De officiële Mortal Kombat 11 biedt een episch, weergaloos verhaal met een originele muziektrack. Mortal Kombat ™ 11 is de allernieuwste aflevering in de veelgeprezen franchise en biedt een diepere en meer persoonlijke ervaring dan ooit tevoren met een geheel nieuw Custom Character Variation System dat spelers de creatieve controle geeft om versies van het volledige personagesysteem aan te passen. Mortal Kombat ™ 11 is ontwikkeld door de bekroonde NetherRealm Studios en introduceert een nieuw filmisch verhaal dat de epische saga voortzet die al meer dan 25 jaar in de maak is.

Pre-order bonus & BETA
Alle pre-orders ontvangen het in-game, speelbare personage 'Shao Kahn'. Bovendien Krijgen alle PS4 & Xbox One pre-orders toegang tot de BETA, die in maart voor het PS4 & Xbox One platform beschikbaar komen. Alle klanten die een pre-order plaatsen zullen hun toegangscode eind februari 2019 via mail van ons ontvangen.

Compleet aangepast personagevariatiesysteem
Mortal Kombat biedt bijna oneindige aanpassingsmogelijkheden, waardoor spelers meer controle hebben en een diepere en persoonlijkere ervaring bieden dan ooit tevoren. Spelers kunnen hun vechters aanpassen met verschillende Skins, Gear, Special Abilities, Intro en Victory Cinemas, Taunts en Brutalities die je via gameplay kunt verdienen.

All-New Story Mode
Ga door met de epische saga door een nieuw filmisch verhaal dat al meer dan 25 jaar in de maak is. Spelers zullen de rol aannemen van een verscheidenheid aan personages uit het verleden en heden in een tijdverruimend nieuw verhaal dat Raiden plaatst tegen Kronika, de Keeper of Time die het bestaan creëerde aan het begin van de geschiedenis.

Nieuwe en terugkerende fan-favoriete personages
Kies uit een selectie vechters met unieke vaardigheden en dodelijke slachtoffers, met nieuwe personages, zoals Geras, een krachtige en loyale dienaar van Kronika die tijd kan manipuleren, samen met fan-favoriete personages, waaronder, Baraka, Raiden, Skarlet, Scorpion, Sonya Blade en Sub-Zero en meer.

Meer modi, uitdagingen en beloningen
Mortal Kombat is tot de nok gevuld met meerdere modi, waaronder de Towers of Time, die voortbouwt op eerdere games van NetherRealms, waardoor spelers hun vaardigheden kunnen testen door verschillende uitdagingen aan te gaan, meer mogelijkheden dan ooit om door te gaan met de Mortal Kombat ™ 11 ervaring.

All-New Krushing Blows & Iconic Fatalities
De game onthult brute gevechten als nooit tevoren met verbeterde graphics en animaties.