Pqube Root Letter Last Answer Day One Edition

39,99 22,-
De beste prijs bij Nedgame.nl


Merk:
Categorieën:

Op werkdagen voor 22:00 uur besteld, morgen in huis
Retour Binnen 14 dagen na ontvangst
Bezorgd door PostNL

Over Pqube Root Letter Last Answer Day One Edition

Inhoud:
- De volledige game
- Artbook

De terugkeer van de bestverkopende interactieve mysterieversie! Kom in de voetsporen van Aya Fumino, een schoolvriend die 15 jaar geleden naar verluidt bij een tragische moord betrokken was. Verken de prefectuur van Shimane, onthul aanwijzingen en gebruik de brieven die je aan elkaar hebt geschreven om haar jeugdvrienden op te sporen voor ondervraging. Maar misschien zullen deze vrienden, nu volwassenen die een vredig leven leiden, niet staan te popelen om hun pijnlijke herinneringen weer boven te laten komen...

Los een 15-jarig mysterie op
Vele jaren zijn verstreken sinds de laatste correspondentie met je penvriend Aya Fumino. Terwijl die herinneringen lang zijn achtergebleven, is een bekentenis van moord geopenbaard in haar laatste brief weer opgedoken. Het is nu aan jou om de waarheid achter haar verdwijning bloot te leggen.

Een interactieve visuele roman
Navigeer je een weg door Aya's geboorteplaats, zoek naar aanwijzingen in de omgeving en confronteer haar voormalige vrienden die nu volwassen zijn geworden. Gebruik de items en het bewijs tot uw beschikking om ze te laten bekennen!

Een verhaal met verschillende uitkomsten
Je antwoorden op Aya's brieven zullen blijvende gevolgen hebben en je relatie beïnvloeden. Kies je antwoorden zorgvuldig en vorm een verhaal met maximaal vijf verschillende uitgangen.

De complete ervaring
Naast verschillende verbeteringen in het spel voegt Root Letter: Last Answer gloednieuwe epiloog die het verhaal van Aya Fumino en een live-actiemodus toe.

Een nieuwe manier om van het verhaal te genieten
Schakel de live-actiemodus in vanuit het titelscherm op elk gewenst moment tijdens het spelen om de locaties en bewoners van Shimane tot leven te zien komen.