Gouden Nintendo Game & Watch console Super Mario Bros.

49,58 39,99
2 Prijzen, De beste prijs bij DGM Outlet


Over Gouden Nintendo Game & Watch console Super Mario Bros.

Ter ere van het 35-jarig jubileum van Super Mario Bros. presenteren we Game & Watch: Super Mario Bros., dat op 13 november wordt uitgebracht! Dit speciale spelsysteem bevat:

- Super Mario Bros.
- Super Mario Bros.: The Lost Levels
- Ball (Mario-versie)
- Een digitale klok

Gouwe ouwe
Het oorspronkelijke Game & Watch-systeem werd in 1980 in Japan uitgebracht en was het allereerste handheldsysteem dat door Nintendo werd gemaakt. Nu kun je het stukje geschiedenis ervaren met een gloednieuwe versie: een gouden Game & Watch met daarop het oorspronkelijke Super Mario Bros., een digitale klok en meer!

Speel Super Mario Bros. in Game & Watch-stijl!
Spring over afgronden, stamp op Goomba's en kruip door warpbuizen als vanouds - nu met nog strakkere besturing dankzij de richtingsknop van het systeem. Speel alleen of geef het spelsysteem aan een vriend om te kijken wie zich het snelst een weg baant door de levels!

Nog meer Mario!
Op zoek naar een uitdaging? Super Mario Bros.: The Lost Levels is inbegrepen, maar als je liever een ontspannende ervaring wilt, biedt Ball (met een flinke scheut Super Mario!) uitkomst.

Tijd voor plezier
De inbegrepen digitale klok speelt 35 verschillende animaties af naar mate de tijd verstrijkt, inclusief enkele gastoptredens van Mario's vrienden en vijanden! Werp dus gerust eens een blik op de klok wanneer het redden van prinses Peach niet op de agenda staat.

Wat zit er in de doos?
- 1x Game & Watch: Super Mario Bros.-spelsysteem
- 1x USB-C-kabel