Witte Microsoft Xbox Series S Console met gratis FIFA 22

249,99 247,93
4 Prijzen, De beste prijs bij DGM Outlet


Merk:
Kleur:
Wit

Over Witte Microsoft Xbox Series S Console met gratis FIFA 22

Klaar voor actie
De volgende generatie gaming brengt onze grootste digitale lanceringsbibliotheek tot nu toe op onze kleinste Xbox ooit. Met meer dynamische werelden, snellere laadtijden en de toevoeging van Xbox Game Pass (apart verkrijgbaar), is de volledig digitale Xbox Series S de beste waarde in gaming.

Geoptimaliseerd voor Series X / S
Games die zijn gebouwd met de Xbox Series X | S-ontwikkelingskit laten aanzienlijk kortere laadtijden zien en verbluffende beelden tot 120 FPS.

Koop het één keer
Met Smart Delivery kun je een ondersteunde game één keer kopen en heb je altijd de best beschikbare versie voor elke console waarop je speelt.

Speel door
Of je nu op zoek bent naar een lanceringstitel op dag één, een van de meer dan honderd favorieten in de Xbox Game Pass-bibliotheek of een van de duizenden achterwaarts compatibele klassiekers, er is altijd wel iets te spelen op de volledig digitale Xbox Series S.

Allemaal digitaal, allemaal van de volgende generatie
Ga helemaal digitaal met de Xbox Series S en bouw een bibliotheek met digitale games. Je games, opgeslagen bestanden en back-ups zijn veilig in de cloud. Geniet bovendien van de mogelijkheid om aankomende games vooraf te bestellen en voor te installeren, zodat je klaar bent om te spelen zodra ze worden gelanceerd.

Herdefinieer snelheid
De Xbox Velocity-architectuur, aangedreven door een aangepaste SSD, werkt samen met het innovatieve systeem op een chip (SOC) -technologie om gameplay tot 120 FPS te bieden op onze kleinste console ooit.

Go, Go, Go
Snellere laadtijden. Drink snel. Games worden aanzienlijk sneller geladen met de aangepaste SSD in de Xbox Series S.
Verander het spel. Met Quick Resume kun je naadloos schakelen tussen meerdere verschillende titels en direct doorgaan waar je was gebleven.

Verhoogde capaciteit, compromisloze prestaties
De Seagate-opslaguitbreidingskaart van 1 TB voor Xbox Series X | S wordt via de speciale poort voor opslaguitbreiding op de achterkant van de console aangesloten en repliceert de aangepaste SSD-ervaring van de console, waardoor extra game-opslag wordt geboden met dezelfde prestaties. (Apart verkocht.)

Ziet er beter uit. Speelt beter.
Uitgerust met AMD's Zen 2- en RDNA-architectuur, levert DirectX Raytracing levensechte verlichting, schaduwen en nauwkeurige reflecties om dynamische leefwerelden te creëren.

Luister, je wordt omsingeld
3D Spatial Sound is de volgende evolutie in audiotechnologie, waarbij geavanceerde algoritmen worden gebruikt om meeslepende, levensechte werelden te creëren waarin u centraal staat in uw ervaring.

Backwards compatible met duizenden games
Bereid je voor op snellere laadtijden, hogere resolutie, stabielere framesnelheden en betere inputlatentie op duizenden Xbox One-, Xbox 360- en originele Xbox-games.