Merkloos / Sans marque Code Vein - PS4

39,99 12,-
De beste prijs bij Nedgame.nl


Merk:
Categorieën:

Op werkdagen voor 22:00 uur besteld, morgen in huis
Retour Binnen 14 dagen na ontvangst
Bezorgd door PostNL

Over Merkloos / Sans marque Code Vein - PS4

Dit is Code Vein voor de PS4.

Als de dood nadert, staan wij op.
In een nabije toekomst maakt een mysterieuze ramp een einde aan de wereld zoals wij die kennen. De wolkenkrabbers die ooit symbool stonden voor welvaart lijken nu meer op grafzerken, doorboord door de Thorns of Judgment. In het midden van de verwoesting ligt een verborgen samenleving van Revenants, genaamd Vein, waar de laatste overgeblevenen vechten om te overleven. Zij zijn gezegend met gaven van kracht, verkregen in ruil voor hun herinneringen en een dorst naar bloed. Maar wie te diep zinkt in bloeddorstigheid, riskeert te veranderen in een van de Lost: hongerige monsters die hun menselijkheid hebben verloren. In CODE VEIN daal je af naar de diepste krochten van de hel om je verleden te ontdekken en uit deze nachtmerrie te ontsnappen.

Verenig je om te overleven.
Code Vein biedt een verhaalgedreven dungeon-ervaring. Creëer jouw eigen personage, kies jouw partner en ontdek een wereld van vernietiging, overspoeld door de Lost. Combineer jullie krachten en bescherm elkaar tegen verrassingsaanvallen of sterke vijanden door gebruik te maken van je Blood Veil en je wapens. Bedenk je goed welke partner je kiest, want iedereen brengt een eigen vechtstijl en achtergrondverhaal mee.

Onder de Veil.
Word sterker door je vijanden leeg te zuigen met jouw Blood Veils. Met “Gifts”, die teren op vijandelijk bloed, kun je jouw kracht vergroten, vijanden verzwakken, en nieuwe aanvallen gebruiken.

Grote uitdagingen brengen grotere beloningen
Neem het op tegen de Lost in de grimmige wereld van Code Vein. Kies uit een groot aantal wapens, zoals bajonetten, bijlen en speren, en vecht zoals jij dat wilt. Door slim gebruik te maken van de krachten van je partner en Blood Veil-enhancements, kun je de meest dreigende vijanden neer halen.