Take-Two WWE 2K Battlegrounds Game - Nintendo Switch

29,99 12,-
De beste prijs bij Nedgame.nl


Merk:
Categorieën:

Op werkdagen voor 22:00 uur besteld, morgen in huis
Retour Binnen 14 dagen na ontvangst
Bezorgd door PostNL

Over Take-Two WWE 2K Battlegrounds Game - Nintendo Switch

Dit is WWE Battlegrounds op de Nintendo Switch. WWE is een uniek slagveld dat barst van de actie, en waar geliefde WWE Superstars en Legends het tegen elkaar opnemen in waanzinnige arena’s van over de hele wereld. Speel onder begeleiding van het commentaar van Mauro Ranallo en Jerry ‘The King’ Lawler zowel online als lokaal in geliefde speltypen zoals Steel Cage en Royal Rumble, vecht samen met of tegen je vrienden en maak gebruik van een arsenaal aan bizarre moves, speciale vaardigheden en verpletterende power-ups. Klaar om het slagveld te betreden? Eigenschappen:

  • Vecht zonder grenzen: Kies tussen meer dan 70 WWE Superstars en Legends, stuur je favoriete vechtersbazen het strijdtoneel op en laat de ongeremde, knettergekke en keiharde chaos maar losbarsten! Gebruik bizarre moves en speciale vaardigheden om je tegenstanders in de interactieve arena’s van de multiplayer volledig de grond in te boren!
  • Vecht zowel online als op de bank samen met je vrienden: Doe mee aan online toernooien of ga met andere spelers de strijd tot het bittere einde aan om de titel ‘King of the Battleground’ in de wacht te slepen! Vecht je liever lokaal? Daag je vrienden dan in je eigen woonkamer uit in het lokale multiplayerspeltype!
  • BIZAR veel speltypen: Trek ten strijde in je favoriete speltypen en laat je verrassen door Steel Cage, Royal Rumble, Fatal Four Way en de gloednieuwe Battlegrounds Challenge!
  • Het is jouw Battleground: Creëer en bewerk een heel scala aan onderdelen, personages en Battlegrounds, en maak WWE 2K Battlegrounds helemaal eigen!
  • Ga over de hele wereld de strijd aan: Ervaar samen met Paul Heyman en Stone Cold Steve Austin een gloednieuw, origineel stripverhaal en ga op zoek naar de volgende WWE Superstars! Kruip in de huid van unieke, kleurrijke en nieuwe personages, en neem het op tegen bekende WWE Superstars om nieuwe personages en Battlegrounds te ontgrendelen.