Gadgy Cradle Of Egypt/Mahjong 2

16,10
De beste prijs bij bol.com


Merk:

Op werkdagen voor 23:59 besteld, morgen in huis
Retour Binnen 30 dagen na ontvangst
Bezorgd door PostNL

Over Gadgy Cradle Of Egypt/Mahjong 2

Pak nu twee heerlijke puzzelgames voor de Nintendo DS voor de prijs van één met Jewel Master: Cradle of Egypt + Mahjong!

Jewel Master: Cradle of Egypt

Jewel Master: Cradle of Egypt is een puzzelspel dat speciaal is ontworpen voor de Nintendo DS. In Jewel Master: Cradle of Egypt is het de bedoeling om het in verval geraakte oude Egypte te herbouwen.

In deze variant op het populaire puzzelspel Bejeweld moet je naast elkaar liggende edelstenen verschuiven om rijtjes van drie of meer met dezelfde kleur te maken. Door het oplossen van puzzels reconstrueer je epische gebouwen, zoals de piramiden en de Sfinx. Weet je elke puzzel in Jewel Master: Cradle of Egypt succesvol op te lossen dan mag je naar het eindlevel voor een spannende laatste beproeving. Jewel Master: Cradle of Egypt voor de Nintendo DS biedt meer dan honderd verschillende puzzels.

Je begint met een kleine nederzetting. Terwijl je speelt, verdien je geld en grondstoffen om grotere gebouwen te plaatsen. De oude glorie van Egypte is behoorlijk in verval geraakt, kan jij dit met de puzzelstenen van Jewel Master: Cradle of Egypt oplossen?

Mahjong: Ancient Egypt

Het wereldberoemde Japanse puzzelspel Mahjong verschijnt ook op de Nintendo DS. Ontdek het oude Egypte in Mahjong: Ancient Egypt!

Mahjong: Ancient Egypt wordt gespeeld met een grote hoeveelheid stenen op een klassieke wijze gestructureerd tot een toren. Vervolgens zal je gelijke stenen uit de toren moeten verwijderen, maar hierbij mag je alleen stenen pakken die 'vrij' liggen.

Ga in de Adventure modus van Mahjong: Ancient Egypt op een uitzonderlijke reis door het oude Egypte. In een spannend verhaal word je langs verschillende beroemde locaties van dit mysterieuze land gevoerd.

Mahjong: Ancient Egypt bevat tien verschillende speltypes en meer dan 300 nieuwe levels in de Classic modus. Beginnende spelers kunnen het klassieke spel op hun eigen tempo in de instruction modus leren.

Speel een Chinese puzzel-game in een mystiek land in Mahjong: Ancient Egypt!