Chessex Polydice 7 Dobbelstenenset Gemêleerd Goud Groen met Wit

15,95
De beste prijs bij bol.com


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Groen Goudkleurig Groen,Goud Goud

Op werkdagen voor 23:59 besteld, morgen in huis
Retour Binnen 30 dagen na ontvangst
Bezorgd door PostNL

Over Chessex Polydice 7 Dobbelstenenset Gemêleerd Goud Groen met Wit

Polydice 7 Dobbelstenenset Gemêleerd Paars Staal met Wit Deze Polydiceset is Gemini (gemêleerd) de dobbelstenen zijn twee kleurig met diep verzonken cijfers op de dobbelstenen, zodat deze niet snel vervagen en jij nog langer plezier hebt van jouw aanschaf. Deze set wordt gemaakt in de USA, hier hebben wij de beste kwaliteit voor jouw gevonden. Bijzondere dobbelstenen uit ons premium assortiment. Polydice 7 Dobbelstenenset Gemêleerd Paars Staal met Wit.
Kwaliteit, tweekleurig jij wilt gewoon de mooiste Dice! Goed nieuws die heb jij nu gevonden Met welk karakter speel jij jouw RPG? Stem de kleur van jouw set af op het karakter wat jij hebt gemaakt. Door onze ruime keus in Polydice is dat absoluut mogelijk! Polydice voor Dungeons and Dragons Dungeons and Dragons wordt vanaf 1975 gespeeld. Of jij nu speelt als Dwarf, Dragon, Human, Vampier of kannibalistische Halfling wij hebben de juiste sets voor jou. Ben jij een Dwarf, Dragon, Human of kannibalistische Halfling wij hebben de juiste sets voor jou. Wat is een Polydiceset? Een Polydice-set bestaat 7 verschillende dobbelstenen namelijk één van elk: D20, D12, D10 (met de getallen 0-90), D10 (met de getallen 0-9), D8, D6 en een D4. Door gebruik te maken van een set voor elke speler verloopt jouw RPG sneller.
Deze dobbelstenen zijn 16mm groot, wat een ‘gewoon’ formaat dobbelstenen is. Spellbook cards Spellbook cards zijn een handig hulpmiddel voor de spellers en de Dungeons Master bij Dungeons and Dragons! Door gebruik te maken van de kaarten hoef je niet meer in jouw Player’s Handbook of The Dungeon Master Guide de juiste spell op te zoeken. Polydice voor Pathfinder Deze set is ook te gebruiken voor het Rollenspel Pathfinder Dobbelstenen voor de rekenles Deze set is ook goed te gebruiken voor de rekenles en het oefenen van rekenvaardigheden. De bijzondere vormen dobbelstenen prikkelen de kinderen om ermee te spelen en zo spelenderwijs sommen te gaan maken.
Door de lage en hogere getallen op de dobbelstenen prima geschikt voor zowel de bovenbouw al onderbouw. Chessex Gemini Polydice kopen? Natuurlijk bij de specialist Dobbelstenenshop.nl, de beste prijs, heel veel keus, snelle levering en goede service. Alle Dice tell a story We swear with you through the forgotten realms

Materiaal:
Kunststof
Voorraad: