Rode VirtuFit Basketbalring - Trampolinebasket - Inclusief bal

49,90
3 Prijzen, De beste prijs bij Fitnessmerken.nl


Merk:
Kleur:
Rood

Gratis verzonden
Op werkdagen voor 22:00 uur besteld, morgen in huis
Retour Binnen 14 dagen na ontvangst

Over Rode VirtuFit Basketbalring - Trampolinebasket - Inclusief bal

De VirtuFit Trampolinebasket is een onmisbare accessoire als je je springsessie wilt uitbreiden met een leuk potje basketbal. Deze basketbal ring bevestig je eenvoudig aan de VirtuFit Trampoline en de VirtuFit Premium trampoline. De ring wordt geleverd inclusief bal en pompje, zodat je meteen kunt beginnen met spelen.

Geschikt voor VirtuFit trampolines Deze trampoline basketbalring is op alle grote VirtuFit Trampolines en VirtuFit Premium Trampolines te bevestigen. De basketbal ring is eenvoudig te bevestigen aan je trampoline. De bal heeft een diameter van 20 cm en de ring een diameter van 30 cm.

Basket ring inclusief bal en pompje De VirtuFit Trampolinebasket is wordt geleverd inclusief bal en pompje om de bal op te pompen. Je kunt dus meteen aan de slag!

Virtufit Het Nederlandse fitnessmerk VirtuFit staat garant voor uitstekende kwaliteit. De fitnessapparaten, fitnessartikelen en trampolines zijn vervaardigd uit kwaliteitsmaterialen en daarnaast is er veel aandacht besteedt aan gebruikersgemak, design en uitgebreide functionaliteiten. VirtuFit stelt veiligheid voorop. Alle trampolines voldoen daarom aan strenge Europese veiligheidseisen en zijn voorzien van een CE keurmerk.

Materiaal:
Kunststof
Voorraad: