Salta Combo trampoline rond met veiligheidsnet - 305 cm - roze

479,- 349,-
5 Prijzen, De beste prijs bij Betersport.nl


Merk:
Categorieën:
Kleur:
GeenKleur Roze

Over Salta Combo trampoline rond met veiligheidsnet - 305 cm - roze

De unieke trampolines van Salta zijn ontworpen met de hoogste expertise volgens de laatste, hoogwaardige veiligheids- en kwaliteitsnormen. De Salta Combo rond is van topkwaliteit, heeft een hoge duurzaamheid en een lange levensduur. De trampoline is voorzien van een aantal specifieke kenmerken die Salta zijn geweldige prestige geeft en garant staat voor de beste kwaliteit op de markt! Stalen frame: Het frame van de Salta trampoline is gemaakt van zeer sterk en hoogwaardige gegalvaniseerd staal. Het frame is uitermate goed bestand tegen weersinvloeden en corrosie. Bovendien is het frame roestvrij. De trampoline is voorzien van sterke, dubbel gegalvaniseerde veren met goudkleurige coating, welke afgeschermd zijn door een extra veilige en brede veiligheidsrand. Veiligheid voorop: De ronde Combo trampoline is voorzien van een sterk en flexibel veiligheidsnet. Het net is gemaakt van een fijnmazig materiaal, welke enorm duurzaam is en altijd op de juiste spanning blijft door de optimaal stevige bevestiging aan het frame van de trampoline. Lekker springen en genieten van eindeloos springplezier, zonder zorgen over voldoende aanwezigheid van veiligheid, dat is de Combo trampoline van Salta! Eén met de omgeving: De trampoline heeft een prachtig design en wordt gemakkelijk één met zijn omgeving door het geweldige ontwerp van de Combo trampoline. Bovendien is de trampoline voorzien van een hoog springcomfort en staat hij garant voor jarenlang plezier. De Combo serie heeft, net als de gehele trampoline collectie van Salta, een zeer goede prijs/kwaliteitsverhouding. Kenmerken Salta Trampolines Combo rond

  • De Salta Trampoline biedt een aantal specifieke kenmerken die deze trampoline een professioneel imago geeft.
  • Het heeft de juiste balans tussen veiligheid, kwaliteit, duurzaamheid en de beste prijs.
  • De rechthoekige trampoline is voorzien van een extra dikke en gelijkmatige rand gemaakt van hoogwaardig materiaal.
  • De gegalvaniseerde veren zijn uitgevoerd als gold colored springs. Dit geeft het geheel een nieuwe dimensie aan springen!
  • De duurzame stalen frames zijn bestand tegen corrosie door het proces van galvaniseren.
  • Verkrijgbaar in 7 formaten; 183 cm, 213 cm, 244 cm, 251 cm, 305, cm, 466, cm en 427 cm. Alle formaten zijn verkrijgbaar in de kleuren zwart, groen of roze.

Salta trampolines; voor kwaliteit en veiligheid Kwaliteit en veiligheid; dat is waar Salta Trampolines voor staat. Salta Trampolines biedt een innovatieve collectie van trampolines. Allen uniek in haar segment. De trampolines van Salta hebben zeer hoog normen als het gaat om veiligheid, kwaliteit en duurzaamheid. Daarnaast hebben de trampolines een unieke prijs-kwaliteitverhouding. Hoogwaardige kwaliteit materialen Alle onderdelen van de trampoline zijn gemaakt van hoogwaardige materialen. Elke trampoline is voorzien van een gelijkmatige, brede, dikke veiligheidsrand en een extra lange rok. Dit geeft de trampoline een professionele uitstraling. De rand eventueel los verkrijgbaar en is verkrijgbaar in de kleuren zwart, groen en roze. De dikke stalen frames zijn niet alleen duurzaam te noemen, maar door het proces van galvaniseren zijn ze ook corrosiebestendig. Gold Colored Springs De ultrasterke veren, die zijn uitgevoerd als gold colored springs, geven het springen een geheel nieuwe dimensie. Deze veren zijn van topkwaliteit en staan voor veerkracht en duurzaamheid. De veren zijn gegalvaniseerd en daardoor roestbestendig. Hierdoor zullen de veren langer meegaan. De voordelen op een rij
  • Door het gebruik van hoogwaardige materialen zijn de trampolines van Salta veilig en duurzaam te noemen.
  • De veiligheidsrand is gemaakt van extra sterk en extra dik materiaal. Deze veiligheidsrand ligt over de gehele rand van de trampoline.
  • De Salta Trampolines zijn uitgevoerd met een extra lange rok.
  • De Salta Trampolines beschikken over extra lange en sterke, gegalvaniseerde conische veren.
  • De trampolines zijn voorzien van een robuust stalen frame.

Materiaal:
Gegalvaniseerd staal,  Metaal,  Staal
Maat:
Rond
Voorraad: