Diverse-kleuren HQ Kites Hq Matrasvlieger Symphony Beach Iii 1.3 Flame

49,95
4 Prijzen, De beste prijs bij Internet-toys.com


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Diverse kleuren Zwart

Op werkdagen voor 16:00 uur besteld, morgen in huis
Retour Binnen 14 dagen na ontvangst
Bezorgd door PostNL en DHL

Over Diverse-kleuren HQ Kites Hq Matrasvlieger Symphony Beach Iii 1.3 Flame

Ben je op zoek naar een leuke en kleurrijke vlieger voor op het strand? Zoek niet verder dan de HQ Symphony Beach III 1.3!

Deze vlieger is verkrijgbaar in verschillende kleuren, waardoor je altijd een vlieger kunt kiezen die bij jouw stijl past. Het is de ideale vlieger voor beginners, maar ook gevorderde vliegeraars zullen zeker plezier beleven aan deze vlieger.

Met zijn innovatieve ontwerp en hoogwaardige materialen is de Symphony Beach III 1.3 een duurzame en betrouwbare vlieger. Hij is voorzien van een stabiele vliegerstok en een gebruiksvriendelijk systeem voor de controle van de vliegerlijn. Zo kun je zonder zorgen de vlieger in de lucht houden en genieten van het vliegeren.

De Symphony Beach III 1.3 is speciaal ontworpen voor het strand en heeft daarom uitstekende prestaties bij lichte tot matige wind. De vlieger is gemakkelijk op te zetten en wordt geleverd met een handige draagtas, zodat je hem overal mee naartoe kunt nemen.

Kortom, als je op zoek bent naar een kleurrijke, betrouwbare en gemakkelijk te vliegeren vlieger voor op het strand, dan is de HQ Symphony Beach III 1.3 de perfecte keuze voor jou! Eigenschappen

  • Kleur: Aqua, Vlam en Regenboog
  • Materiaal: Ripstop Polyester
  • Lijnen: 2 x 25
  • Niveau: Beginner
  • Windkracht: 2 - 6 Bft
  • Afmetingen: 130 x 55 x 10

Materiaal:
Nylon,  Polyester
Voorraad: