Oranje Bema opblaasbare zwembandjes 0-12 maanden/0-1 jaar/tot 11 kg baby/babies - Maat 00 - Zwemhulp opblaas zwemmouwtjes/zwemvleugeltjes - Veilig zwemmen - Zwembandjes

9,95 4,95
6 Prijzen, De beste prijs bij Sporthuis.nl


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Diverse kleuren GeenKleur Oranje

Boven de 75 euro gratis bezorgd
Op werkdagen voor 12:00 uur besteld, morgen in huis
Retour Binnen 14 dagen na ontvangst
Bezorgd door PostNL

Over Oranje Bema opblaasbare zwembandjes 0-12 maanden/0-1 jaar/tot 11 kg baby/babies - Maat 00 - Zwemhulp opblaas zwemmouwtjes/zwemvleugeltjes - Veilig zwemmen - Zwembandjes

Bema Zwemmouwtjes tot 1 jaar
Met de Bema Zwemmouwtjes tot 1 jaar kunnen jonge kinderen veilig en comfortabel leren zwemmen. Deze zwemmouwtjes zijn speciaal ontworpen voor kinderen tot 1 jaar oud en bieden optimale ondersteuning in het water. De mouwtjes zijn gemaakt van hoogwaardig materiaal en zijn voorzien van een stevige sluiting, zodat ze goed blijven zitten tijdens het zwemmen.

De Bema Zwemmouwtjes zijn eenvoudig op te blazen en kunnen gemakkelijk worden aangepast aan de grootte van het kind. Ze zijn ideaal voor gebruik in het zwembad, op het strand of tijdens vakanties. Met deze zwemmouwtjes kunnen ouders hun kinderen met een gerust hart laten genieten van het water, terwijl ze tegelijkertijd leren zwemmen.

Let op: deze zwemmouwtjes zijn geschikt voor kinderen tot 1 jaar oud en dienen altijd onder toezicht van een volwassene te worden gebruikt.

Aanvullende productinformatie

  • Geschikt voor kinderen tot 1 jaar
  • Zwemmouwtjes
  • Veilig en betrouwbaar
  • Hoogwaardige kwaliteit

Maat:
0-12 maanden,  11,  One size
Materiaal:
Vinyl
Voorraad: