Pennen laten graveren bij Maxillia

Pennen laten graveren bij Maxillia

Als je pennen van goede kwaliteit wilt laten graveren en het ook betaalbaar wilt hebben, dan kom je al snel uit bij Maxillia. En om het proces van het uitkiezen van de pennen die je wilt laten graveren nog iets makkelijker te maken, hebben wij er een handleiding bij gemaakt. Hierbij zullen we naar alle opties kijken en wat dit dan voor invloed heeft op de uiteindelijke bestelling.

 

  Pennen graveren  

De soorten pennen

Als je op de website van Maxillia kijkt bij het pennen graveren zie je dat er drie opties zijn. Pennensets graveren, balpennen graveren en vulpen graveren. Wij zullen je door alle drie heen leiden zodat je ongeveer weet wat het inhoud. De pennensets zijn meerdere pennen die je laat graveren. Ze worden geleverd in doosjes met twee of drie pennen. Zoals je waarschijnlijk al verwachte kost deze optie iets meer, maar je krijgt wel waar voor je geld. Zo is een gehele pennen set, inclusief doosje, een stuk luxer dan één gewone pen. Wil je indruk maken? Dan is een pennen set een goed idee. Dan kun je natuurlijk de gewone balpen laten graveren. Omdat er gegraveerd wordt en het metalen balpennen zijn oogt het luxe, maar ze zijn ook redelijk budget roof vergeleken met de pennen sets of de vulpennen. Een perfecte middenweg zou het dus kunnen zijn. Wanneer je een beetje krap bij kas zit, maar toch gegraveerde pennen wilt hebben zijn deze een goede optie.  

Vulpennen laten graveren

Als laatste heb je natuurlijk nog de optie om vulpennen te laten graveren. Vulpennen zijn misschien wat ouderwets, maar vooral erg chique. Vulpennen, en dan vooral gegraveerd, stralen klasse uit. Maar hier betaal je dan wel voor, want de goedkoopste zijn ze niet. Voor gegraveerde vulpennen krijg je bij maxillia nog steeds een goede prijs, maar ze zijn geen goed idee wanneer je krap bij kas zit. Nu je ongeveer weet wat je in elke van de drie categorieën kunt vinden moet het geen probleem zijn om je pennen te laten graveren bij maxillia. Je zou nu dus nog kunnen beginnen.